Είστε γυναίκα και αντιμετωπίζετε τριχόπτωση; Ότι δοκιμάσατε δεν έχει αποτέλεσμα;

Η τριχόπτωση αφορά πολλούς Έλληνες. Το 50% των αντρών και το 30% των γυναικών εμφανίζουν ορατή αραίωση μαλλιών έως την ηλικία των 50 ετών. Η πιο συνηθισμένη αιτία τριχόπτωσης είναι η ανδρογενετική αλωπεκία.

Στις γυναίκες, συνδυασμός γενετικών, ορμονικών αιτιών, καθώς και η ηλικία οδηγούν σε σταδιακή συρρίκνωση ορισμένων θυλάκων των τριχών και βράχυνση του κύκλου ανάπτυξης τριχοφυΐας.

Η τριχόπτωση αφορά ακόμα και νέες γυναίκες, ενώ ρόλο παίζει και το στρες.

Δοκιμάσατε άλλες εναλλακτικές, όπως κόψιμο μαλλιών ή εφαρμογή  καφέ στο κεφάλι αλλά χωρίς αποτέλεσμα και σταματήσατε την προσπάθεια;

Regaine® for Women foam: H μοναδική θεραπεία αφρού κατά της τριχόπτωσης

Το Regaine® for Women foam είναι το μόνο που περιέχει ενεργό ουσία, τη μινοξιδίλη σε μορφή αφρού, που δεν περιέχει ορμόνες. Η μινοξιδίλη είναι η μόνη εγκεκριμένη φαρμακευτική ουσία τοπικής χρήσης, που οδηγεί σε ανάπτυξη νέων τριχών.

Στη γυναικεία ανδρογενετική αλωπεκία δρα αυξάνοντας τη ροή αίματος και θρεπτικών στους θύλακες των τριχών βοηθώντας την ενδυνάμωσή τους και ενθαρρύνοντας την ανάπτυξη νέων, πυκνότερων τριχών.

Αποδείχτηκε κλινικά ότι αναπτύσσονται μαλλιά σε 8 στις 10 γυναίκες, με εφαρμογή του προϊόντος 1 φορά κάθε ημέρα.

Το προϊόν αναπτύχθηκε μετά από 6 χρόνια έρευνας σε 5 χώρες.

Έχει αποδειχτεί κλινικώς ότι εμφανίστηκαν νέες τρίχες σε ποσοστό άνω του 80% των γυναικών που συμμετείχαν σε κλινική δοκιμή.

Τα κλινικά αποτελέσματα από τη χρήση του προϊόντος εμφανίζονται από τη 12η εβδομάδα.

Πρέπει η χρήση να συνεχίζεται για να διατηρηθεί η ανάπτυξη των νέων τριχών, κάθε μέρα, με 1 εφαρμογή ημερησίως. Αν σταματήσει η χρήση, τα οφέλη χάνονται. Το προϊόν χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της γυναικείας ανδρογενετικής αλωπεκίας στις ηλικίες 18-65 ετών. Μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί στην καθημερινή ρουτίνα και να χρησιμοποιηθεί και σε βαμμένα μαλλιά.

Ενημερωθείτε στο regaine.gr

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Συνάντηση ΕΟΠΥΥ με Ελληνικό Σύλλογο Θαλασσαιμίας
Πότε σταματούν να μεγαλώνουν τα πόδια
Δήλωση Γεωργιάδη κατά την είσοδό του στο Άτυπο Συμβούλιο υπουργών Υγείας