Το mitrikosthilasmos.com στα πλαίσια των δράσεών του για την προαγωγή και υποστήριξη του θηλασμού διοργανώνει την 8η Ημερίδα του με θέμα «Θηλασμός: Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα «Ζέφυρος» του ξενοδοχείου "ΤΗΕ MET".

Η είσοδος είναι ελεύθερη και δωρεάν προς εγκύους, θηλάζουσες, γονείς και επαγγελματίες υγείας, ενώ στους εγγεγραμμένους θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Το mitrikosthilasmos.com, με τη συνεργασία έγκριτων επιστημόνων, επιχειρεί μέσα και από αυτή την εκδήλωση, μεταφέροντας ιδέες, γνώση και καλές πρακτικές, να ενημερώσει, να ενθαρρύνει και να στηρίξει απέναντι στις προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν καθ' όλη τη διάρκεια του θηλασμού, τόσο τις μέλλουσες μητέρες που ενδιαφέρονται να θηλάσουν και τις νέες μητέρες που θηλάζουν ήδη τα μωρά ή μεγαλύτερα παιδιά τους όσο και τους ειδικούς και επαγγελματίες υγείας που σχετίζονται με τη δυάδα μαμά-παιδί και θα κληθούν δίπλα τους σε αυτή την ευαίσθητη περίοδο της ζωής τους.

Περισσότερες πληροφορίες: [email protected] , τηλ.: 6999238535.

 

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά: Συμβουλές για προστασία από την αφρικανική σκόνη
7 σοβαρές στρεβλώσεις που προκάλεσαν τα απογευματινά χειρουργεία
Κ. Γουργουλιάνης: Αφρικανική σκόνη, δυνητικοί κίνδυνοι, τρόποι προφύλαξης