Μετά από τρεις επιτυχημένες διεξαγωγές, με συμμετοχές που ξεπέρασαν πέρυσι τους 2.000 Runners & Walkers, το Endomarch Greece επιστρέφει στον Πειραιά στις 13 Απριλίου και μας περιμένει να τρέξουμε, να περπατήσουμε, να στηρίξουμε την γυναικεία υγεία και να δώσουμε ακόμα μια «μάχη» ενημέρωσης για την άγνωστη και «ύπουλη» γυναικολογική πάθηση της Ενδομητρίωσης!

To event, όπως κάθε χρόνο, διοργανώνεται από την AμΚΕ AWARE [Για την ενημέρωση και πρόληψη των χρόνιων γυναικολογικών παθήσεων], υπό την Αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ και του ΟΠΑΝ [ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΝΕΟΛΑΙΑΣ], στο πλαίσιο του παγκόσμιου κινήματος ENDOMARCH WORLDWIDE.

Το Κίνημα, που έχει πλέον εξαπλωθεί σε πάνω από 63 πόλεις-χώρες του κόσμου, αποτελεί μια Παγκόσμια Κίνηση Ευαισθητοποίησης για την πάθηση της Ενδομητρίωσης που αφορά εκατομμύρια γυναίκες στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο. Στόχος του Αγώνα δεν είναι η νίκη αλλά η συσπείρωση: «να διαδώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα για την Γυναικεία Υγεία! Να ενημερώσουμε, να ευαισθητοποιηθούμε και να “σπάσουμε την σιωπή” για την πάθηση της Ενδομητρίωσης!».

Δηλώστε τώρα συμμετοχή @ www.endomarch.gr 

Συμβολικό κόστος συμμετοχής 5€.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 5 Απριλίου.

Instagram: endomarch_greece, Facebook: Endomarch Greece. 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Κορωνοϊός: Η Ιταλία τίμησε τη μνήμη των νεκρών της CoViD
Ο Μπάιντεν προωθεί διάταγμα για την έρευνα της υγείας των γυναικών
Ογκολογικό "Μ. Βαρδινογιάννη": Νέα παράταση στην έναρξη λειτουργίας