Μία σημαντική ενημερωτική ημερίδα για την οστεοαρθρίτιδα διοργανώνει το Δημοτικό Πολυϊατρείο Αμαρουσίου, την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου στις 5:30 μ.μ. στο Δημαρχείο Αμαρουσίου ( Βασ. Σοφίας & Δ. Μόσχα ), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων πρόληψης και προαγωγής της υγείας που προωθεί η Δημοτική Αρχή.

Στην εκδήλωση με θέμα: ‘Οστεοαρθρίτιδα: Καταπολεμώ τη φθορά! Δεν ανέχομαι... άλλο πόνο!!! ‘ θα μιλήσει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, Χειρουργός Ορθοπεδικός.

Επίσης θα αναπτυχθούν τα θέματα:

‘Οστεοαρθρίτιδα της αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης’ από τον κ. Δ. Κορρέ, καθηγητή Ορθοπεδικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντή Γ’ Ορθοπεδικής Παν/κής Κλινικής Νοσοκομείου ΚΑΤ.

‘Κλινική και Διαγνωστική προσέγγιση της Οστεοαρθρίτιδας’ από τον κ. Δ. Καρρά, Ρευματολόγο, τέως Διευθυντή Ρευματολογικής Κλινικής ΝΙΜΙΤΣ, τέως Πρόεδρο της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρίας.

‘Οστεοαρθρίτιδα: Από το φυσιολογικό χόνδρο στη φθορά... Προλαμβάνεται; Σύγχρονη θεραπευτική αντιμετώπιση’ από τον κ. Αντώνιο Παρτσινέβελο Χειρουργό Ορθοπεδικό, Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών ( ΔΕΠΚΥ), υπεύθυνο του Δημοτικού Πολυϊατρείου Αμαρουσίου.

Στην ημερίδα θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, ο Πρόεδρος της ΔΕΠΚΥ Αντώνης Παρτσινέβελος και o Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου Δημήτρης Καμπούκος.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Λόγοι για να πιάσετε όντως τον Μάη και να βγείτε από το σπίτι
Υπέρταση: Πτώσεις και κατάγματα μετά την έναρξη ή εντατικοποίηση της θεραπείας
Πώς να κάψω περισσότερες θερμίδες περπατώντας