Η σειρά Resveratrol Lift αποτελεί ένα ακόμη ορόσημο για την Caudalie, αλλά και τη γυναικεία επιδερμίδα, καθώς βασίζεται σε ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με vegan κολλαγόνο, για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η ανανεωμένη φόρμουλά της αποκαθιστά το κολλαγόνο και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας, που μειώνεται αισθητά καθώς πλησιάζουμε στην ηλικία των σαράντα.

Η πρωτοτυπία της σειράς προκύπτει μετά από μια ακόμη στενή και επιτυχημένη συνεργασία της Caudalie που ενώνει τις δυνάμεις της με την Ιατρική Σχολή του Harvard και τον Dr. David Sinclair, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους κορυφαίους ειδικούς παγκοσμίως στην πολυπόθητη μάχη κατά της γήρανσης. Η διαρκής αναζήτηση της Mathilde Thomas, συνιδρύτριας του brand, για να ανακαλύπτει τις πιο αποτελεσματικές και φυσικές λύσεις για την επιδερμίδα μας, πράγματι αποδίδει καρπούς και φέρνει στα χέρια μας έναν αληθινό σύμμαχο που καταπολεμά ριζικά τα σημάδια του χρόνου.

Έτσι, η Caudalie πρωτοπορεί και επιλέγει ένα vegan, ενισχυμένο κολλαγόνο, που σέβεται το δέρμα και το περιβάλλον, χωρίς να έχει ζωική προέλευση, όπως συνηθίζεται σε αντίστοιχα καλλυντικά. Σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Harvard ανακαλύπτουν ότι ο συνδυασμός της ευρεσιτεχνίας Resveratrol και του υαλουρονικού οξέος είναι 2 φορές πιο αποτελεσματικός, στην παραγωγή φυσικού κολλαγόνου, σε σχέση με την απλή χρήση ρετινόλης. Με γνώμονα αυτή την ανακάλυψη, αποφασίζουν, λοιπόν, να πρωτοπορήσουν, δοκιμάζοντας έναν καινοτόμο συνδυασμό, με υαλουρονικό οξύ και ενισχυμένο vegan κολλαγόνο και να υποβάλουν από κοινού ένα νέο αποκλειστικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (FR 1555116). Και αυτό γιατί το vegan ενισχυμένο κολλαγόνο συσφίγγει όλες τις στοιβάδες του δέρματος, παράλληλα το φυσικό υαλουρονικό οξύ επανορθώνει και «γεμίζει» τις ρυτίδες και η ρεσβερατρόλη, προερχόμενη από τα σταφύλια, ενεργοποιεί τη δράση των πρωτεϊνών στο δέρμα. Αυτή η νέα ισχυρή φόρμουλα προσφέρει 5 φορές περισσότερη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και διπλάσια παραγωγή υαλουρονικού οξέος για ένα πιο σφριγηλό και ορατά πιο νεανικό δέρμα.

Όλα τα προϊόντα της σειράς Resveratrol Lift (Instant Firming Serum, Firming Cashmere Cream, Lightweight Firming Cashmere Cream, Firming Night Cream & Firming Eye Gel Cream) έχουν εμπλουτιστεί με τη νέα σύνθεση, για να επιτευχθούν αυτά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Κυκλοφορούν σε πλήρως επανασχεδιασμένες οικολογικές συσκευασίες και 100% ανακυκλώσιμες και χάρη στο ειδικό ελαφρύ χαρτί FSC, το αποτύπωμα του άνθρακα μειώνεται κατά 40%. Αδιαμφισβήτητα, ο στόχος της Caudalie είναι η αποτελεσματική φροντίδα της επιδερμίδας και η καταπολέμηση των ρυτίδων, που έρχεται να συναντήσει την προσπάθεια για προστασία του περιβάλλοντος και μηδενικό αποτύπωμα στον πλανήτη.

IQVIA – Pharmatrend – Αγορά προϊόντων αντιγήρανσης προσώπου και ματιών στα φαρμακεία της Γαλλίας. Ιανουάριος Φεβρουάριος 2020 - σε αξία.