Επιστήμονες και ειδικοί πλέον ξέρουν: ο καθαρός εσωτερικός αέρας παίζει σπουδαίο ρόλο στην εξέλιξη της εγκυμοσύνης και μπορεί να επηρεάσει την υγεία τόσο της εγκύου όσο και του εμβρύου. Μελέτες δείχνουν ότι σε εσωτερικούς χώρους, η ρύπανση του αέρα μπορεί να είναι 5-100 φορές υψηλότερη από το εξωτερικό περιβάλλον. Επιπλέον αναφέρουν ότι τα αερολύματα, τα πολύ μικρά σταγονίδια που παράγουμε όταν εκπνέουμε, και σε μεγάλες ποσότητες όταν μιλάμε, παραμένουν στον αέρα έως και 16 ώρες. Μαζί τους και ο SARS-CoV-2. Σε κλειστούς χώρους, λοιπόν, το αερόλυμα που φέρει τον ιό και η εισπνοή του αποτελεί σημαντικό μηχανισμό μετάδοσης.

Από τη μια, λοιπόν, όταν μια γυναίκα βρίσκεται σε αυτή την τόσο πολύτιμη περίοδο της ζωής της περιμένει από τους επαγγελματίες υγείας, είτε είναι γυναικολογικά ιατρεία, κέντρα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ή εξειδικευμένες μονάδες να έχουν προνοήσει και να έχουν εξοπλιστεί με αξιόπιστα συστήματα καθαρισμού αέρα. Από την άλλη, κι εμείς μπορούμε να πάρουμε τα μέτρα μας μέσα στο σπίτι μας προσφέροντας στην οικογένειά μας και περισσότερο στα νεότερα μέλη της τον πιο καθαρό αέρα.

Σε αυτή τη μάχη, έχουμε έναν πολύ σημαντικό σύμμαχο: τα απόλυτα συστήματα καθαρισμού και απολύμανσης αέρα της Pure Air Lab, που αποδεδειγμένα εξαλείφουν το 99,99% μικροβίων και ιών όπως ο κορωνοϊός.

Η ρύπανση του αέρα έχει πολλαπλές πηγές: τα καυσαέρια, την κεντρική θέρμανση, την αφρικανική σκόνη κ.ά. Στους εσωτερικούς χώρους, από την άλλη, η ρύπανση του αέρα μπορεί να είναι 2, 5 ή και 100 φορές περισσότερη από το εξωτερικό περιβάλλον με πηγές όπως: καθαριστικά, ατμοί, αποσμητικά χώρου, τζάκια, καύση κεριών, μπογιές, ακάρεα και άλλα.

Οι πιθανές επιπτώσεις της ρύπανσης του αέρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα μελέτες, μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • Πρόωρο τοκετό
 • Αιφνίδιο θάνατο
 • Χαμηλό βάρος γέννησης
 • Διαταραγμένη ανάπτυξη πνευμόνων
 • Σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής/ αυτισμός
 • Παχυσαρκία /διαταραχή εγκεφαλικής ανάπτυξης

Σύμφωνα με μελέτες, οι μολυσματικές ουσίες του αέρα μπορούν να επηρεάσουν τη λειτουργικότητα του πλακούντα, να τον διαπεράσουν και να διαταράξουν την ανάπτυξη του εμβρύου.

Τα πρωτοποριακά συστήματα καθαρισμού αέρα της Pure Air Lab, τοποθετημένα ήδη στα μεγαλύτερα νοσοκομεία, σε ιατρεία και μεγάλες επιχειρήσεις, είναι εξοπλισμένα με την αμερικανική πρωτότυπη τεχνολογία DFS και:

 • Εξαλείφουν το 99,99% σωματιδίων έως και 0,007 microns, συμπεριλαμβανομένων και των κορωνοϊών
 • Το κάνουν αυτό στα πρώτα 30 λεπτά και μάλιστα από το πρώτο πέρασμα του αέρα από το σύστημα
 • Είναι εργαστηριακά δοκιμασμένα με αυστηρά κριτήρια και με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα με μελέτη που έχει διεξαχθεί από ανεξάρτητο εργαστήριο.

Με τα απόλυτα συστήματα καθαρισμού αέρα Pure Air Lab μπορούμε να αναπνέουμε ελεύθερα και να νιώθουμε ασφαλείς γιατί επιπλέον:

 • Ανακουφίζουν από τις εποχιακές αλλεργίες
 • Βοηθούν στην πρόληψη μακροχρόνιων ασθενειών
 • Συμβάλλουν στη σωστή ανάπτυξη του εμβρύου
 • Εξασφαλίζουν ένα απόλυτα υγιεινό περιβάλλον, με τον πιο καθαρό αέρα για το νεογνό.

Καλέστε τώρα στο 210 93 73 020 για να μιλήσετε με έναν ειδικό σύμβουλο της Pure Air Lab και να βρείτε την ιδανική λύση και για το δικό σας σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Mάθετε περισσότερα: PureAirLab και PureAirLabGreece.