Το PROIBS® είναι ένα πιστοποιημένο Ιατροτεχνολογικό προϊόν, για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με το Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου (Σ.Ε.Ε.). Προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική ανακούφιση από το κοιλιακό άλγος και το αίσθημα φουσκώματος, επαναφέροντας την κανονική λειτουργία του εντέρου.

Το Proibs  είναι κατάλληλο για όλες τις υποομάδες του ΣΕΕ, είτε αφορά δυσκοιλιότητα (IBSC), διάρροια (IBS-D) ή με εναλλαγή αυτών (IBS-M).

Φέρνει γρήγορη και αποτελεσματική ανακούφιση από το κοιλιακό άλγος και το αίσθημα φουσκώματος.

Επαναφέρει τη φυσιολογική λειτουργία του εντέρου  Βελτιώνει την κοινωνική ζωή και την καθημερινότητα των ασθενών που υποφέρουν από τα συμπτώματα του Σύνδρομου Ευερέθιστου Εντέρου (Σ.Ε.Ε).

Διατίθεται σε μορφή σκόνης σε φακελίσκους, με δοσολογία έως 2 φορές την ημέρα διαλύοντας το περιεχόμενο σε ένα ποτήρι νερό.

Με βάση την έρευνα STAOP 2.02 η πλειοψηφία των ασθενών δηλώνει πως ένας φακελίσκος ανά ημέρα αρκεί προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα συμπτώματα του Σ.Ε.Ε.

Έχει γρήγορη δράση και ο λήπτης μπορεί να δει θετικά αποτελέσματα τους πρώτες 10 – 14 ημέρες, το οποίο βοηθά στην συμμόρφωση του ασθενούς.

Η λήψη PROIBS είναι ανεξάρτητη από την κατανάλωση τροφής

Έχει ευχάριστη γεύση λεμονιού. Είναι κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά άνω των 13 ετών.

Δεν περιέχει λακτόζη, σόγια, γλουτένη, ίχνη αβγού και ξηρών καρπών.

Δεν υπάρχουν γνωστές ανεπιθύμητες ενέργειες ή αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα. Το 90% των ληπτών δηλώνει βελτίωση στην καθημερινότητά του (έρευνα STAOP 2.02 ).

Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι οι λήπτες του Proibs βιώνουν τη βελτίωση της ψυχολογίας τους, της καθημερινότητάς τους και της κοινωνικής τους ζωής.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Γονίδια οικογένειας από την Κολομβία ίσως "φρενάρουν" τη νόσο Alzheimer
Τι είναι οι ηλεκτρολύτες και σε ποιες τροφές τους βρίσκουμε
Περπάτημα: "Φάρμακο" κατά του πόνου στη μέση [μελέτη]