Η Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία (ΕΦΕ), σαν επιστημονικός φορέας διοργανώνει το 8ο Συνέδριο με θέμα "Το Φαρμακείο στη νέα εποχή" που θα υποστηριχθεί από τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Αιγαίου και Κρήτης (ΣΥΦΑΚ) .
Μετά από έναν θεσμό 7 συνεχών ετησίων Συνεδρίων που έγιναν δια ζώσης στο Ηράκλειο Κρήτης με εξαιρετική επιτυχία, το 8ο αυτό Συνέδριο θα διεξαχθεί μόνο διαδικτυακά λόγω της πανδημίας, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 21 και θα έχει έγκριση ΕΟΦ και ΣΦΕΕ.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε Φαρμακοποιούς και Βοηθούς Φαρμακείων από όλη την Ελλάδα, με διαδικτυακή παρακολούθηση δωρεάν. Η θεματολογία του Συνεδρίου θα επικεντρωθεί σε θέματα επιμόρφωσης για όλες τις νέες υπηρεσίες αλλά
και τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί, το φαρμακείο, όπως περιγράφονται και στο Επιστημονικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου.

Μετά τη λήξη του Συνεδρίου όλες οι ομιλίες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΣΥΦΑΚ και θα είναι προσβάσιμες απ’ όλους τους φαρμακοποιούς, που δεν μπόρεσαν να το παρακολουθήσουν τις ημέρες διεξαγωγής του (On demand).