Το Δίκτυο Green Pharmacy σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Εμμηνόπαυσης θα πραγματοποιήσουν live διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Εμμηνόπαυση ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της γυναίκας», τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρες 18:30-19:30. Το webinar θα προβληθεί μέσω της επίσημης σελίδας του Δικτύου στο Facebook http://www.facebook.com/greenpharmaciesgr  και για να μπορέσει κανείς να το παρακολουθήσει θα πρέπει να έχει κάνει like στη σελίδα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Τα θέματα του σεμιναρίου είναι:

  • «Η ψυχική υγεία της γυναίκας κατά την περίοδο της εμμηνόπαυσης» με ομιλήτρια την κα Σοφία Χατζηδημητρίου, Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια
  • «Αντιμετώπιση της εμμηνόπαυσης με χορήγηση φαρμάκων. Ενδεδειγμένη θεραπεία ορμονικής αποκατάστασης», με ομιλήτρια την κα Χρυσάνθη Σαρδέλη,Μαιευτήρα-Γυναικολόγο, Κλινική Φαρμακολόγο με ιδιαίτερη ενασχόληση στην αναπαραγωγική Τοξικολογία, Αναπλ. Καθηγήτρια Φαρμακολογίας-Κλινικής Φαρμακολογίας Α.Π.Θ.
  • « Οι τελευταίες εξελίξεις στην μη ορμονική αντιμετώπιση της εμμηνόπαυσης »,με ομιλήτρια την κα Νιόβη Ξενάκη, Διαιτολόγο-Διατροφολόγο, MSc Marketing Specialist Department Isoplus.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Τροφές για καλή υγεία του εντέρου
Το ΕΣΥ σε αναζήτηση παθολόγων - Η κατάσταση σε 4 "κόκκινα" νοσοκομεία
Εγκαίνια της ανακαινισμένης Ψυχιατρικής Κλινικής του "Αγία Όλγα"