Σε μία εποχή που πανδημία έχει αλλάξει εντελώς τα δεδομένα στον χώρο της υγείας, η συνεχής ενημέρωση και επιμόρφωση των επαγγελματιών υγείας πάνω σε θέματα που άπτονται της καθημερινής τους πρακτικής, αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Μέσα στο πλαίσιο αυτό, η διεξαγωγή της 12ης Health Expo Athens, μιας εκδήλωσης-θεσμού στον χώρο της υγείας, έρχεται να δώσει απαντήσεις σχετικά με όλες τις νέες εξελίξεις, αναδεικνύοντας παράλληλα τον πολύτιμο ρόλο των επαγγελματιών υγείας.  

Η 12η Health Expo Athens, θα διεξαχθεί ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ στις 21 & 22 Μαΐου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», ενώ η 3η μέρα του Συνεδρίου (23 Μαΐου), είναι αφιερωμένη σε μία ξεχωριστή ενότητα ομιλιών, που αφορά τους Νοσοκομειακούς Φαρμακοποιούς, με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ διαδικτυακή μετάδοση.

110 διακεκριμένοι ομιλητές, σε 57 ομιλίες, 4 στρογγυλά τραπέζια και 6 εργαστήρια, θα πλαισιώσουν το πρόγραμμα μέσα από 7 ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ:

  1. Φαρμακευτική Φροντίδα: Το 6ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας, με Επιστημονικό Φορέατην Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία (Ε.Φ.Ε), στοχεύει να βελτιώσει τις επιστημονικέςδεξιότητες σε βασικά θεραπευτικά πεδία της Φαρμακευτικής Φροντίδας, που είναιαπαραίτητα για την καθημερινή πρακτική στο φαρμακείο αλλά και το ιατρείο.
  2. Management και Marketing: Αφιερωμένη σε επιχειρηματικά θέματα, η ενότητα αυτήέχει ως στόχο την ανάπτυξη των διοικητικών, εμπορικών και διαχειριστικών δεξιοτήτων τωνεπαγγελματιών υγείας.
  3. Σεμινάριο Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών: Στόχος του Σεμιναρίου, να αναδείξει τα «κλειδιά» για τη βελτιστοποίηση της οικονομικής διαχείρισης και διοίκησης της ομάδας στο φαρμακείο.
  4. Επιστημονική Ημερίδα της ΕΛΕΝΕΠΥ: Η 4η Επιστημονική Ημερίδα της ΕΛΕΝΕΠΥ, έχει ως στόχο να παρουσιάσει στην επιστημονική κοινότητα, αλλά και το ευρύτερο κοινό, προηγμένα θέματα Νανοτεχνολογίας, νέες καινοτομίες, καθώς επίσης και χρήσιμα θεραπευτικά εργαλεία.
  5. Καινοτομία και Τεχνολογία:Ενημέρωση σχετικά μετη χρήση της τεχνολογίας και των ψηφιακών εφαρμογών από τους επαγγελματίες υγείας, για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των αναγκώντων ασθενών-πελατών, σήμερα.
  6. Δορυφορικές Ομιλίες Εταιρειών: Οι εταιρείες του χώρου θα παρουσιάσουν νέες καινοτομίες, αλλά και ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν την υγεία και την ομορφιά.
  7. Εργαστήρια: Σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, οι εταιρίες θα πραγματοποιούν ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά σεμινάρια, με παράλληλες παρουσιάσεις προϊόντων καιυπηρεσιών τους.

Όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας που θα ορίζονται από την Πολιτεία τη δεδομένη χρονική στιγμή, θα εφαρμοστούν, για την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων.

 ‘’Το μεγαλύτερο συνεδριακό και εκθεσιακό γεγονός στο χώρο της υγείας, έρχεται!’’