Φέτος τις γιορτές κάντε μια διπλή πράξη αγάπης!

Αγοράστε το κόσμημα-καραμέλα για τους αγαπημένους σας και ομορφύνετε τον κόσμο των παιδιών με Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 1!

Το κόσμημα – καραμέλα δημιουργήθηκε από την ΠΕΑΝΔ σε συνεργασία με την εταιρία χειροποίητων κοσμημάτων Power of Symbol και στόχο έχει την δημιουργία ενός Πολυχώρου, σημείο αναφοράς για τα παιδιά και τις οικογένειες των παιδιών με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1.

Στον Πολυχώρο της ΠΕΑΝΔ θα υπάρχει ιατρείο, το οποίο θα στελεχώνεται από εξειδικευμένη ομάδα ιατρών, νοσηλευτών, διαιτολόγων και ψυχολόγων που θα συμβουλεύουν και θα υποστηρίζουν τα παιδιά κυρίως σε κρίσιμα θέματα καθημερινής ρύθμισης του διαβήτη. Στο χώρο θα πραγματοποιούνται επίσης ενημερωτικές εκδηλώσεις, εκπαιδεύσεις και δράσεις του συλλόγου για τα μέλη και μη της Π.Ε.Α.Ν.Δ., για όλα τα νεοδιαγνωσμένα παιδιά με ΣΔτ1 και τις οικογένειές τους, επιστημονικές διαλέξεις, επιμορφωτικά σεμινάρια, συναντήσεις των παιδιών, καθώς και ψυχαγωγικές δράσεις.

Η ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο της Καμπάνιας Απεχοποίησης της ΠΕΑΝΔ «Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΑΣ» που ξεκίνησε τον Ιούνιο 2022 και απευθύνεται τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στα άτομα (παιδιά και νέους) με ΣΔτ1. Στόχο έχει να υπενθυμίσει σε όλους ότι τα παιδιά και οι νέοι με Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 1 δεν πρέπει να αισθάνονται ‘’διαφορετικά’’ ή ‘’ένοχα’’ για την πάθησή τους. Ο διαβήτης είναι μια διαχειρίσιμη χρόνια πάθηση και δεν πρέπει να αισθάνεται κανείς άβολα μιλώντας για αυτόν.

Η καραμέλα είναι εμπνευσμένη από τη δύναμη των παιδιών με ΣΔτ1 και είναι κατασκευασμένη σε χρώμα μπλε, από τον μπλε κύκλο που αποτελεί το παγκόσμιο σύμβολο του Διαβήτη.

Το συλλεκτικό κόσμημα διατίθεται σε μενταγιόν με αλυσίδα από επιχρυσωμένο ατσάλι 24Κ αλλά και σε βραχιόλι με οικολογικό δέρμα δίνοντας την ευκαιρία να φορεθεί από άνδρες, γυναίκες και παιδιά όλων των ηλικιών!  Το χρώμα της καραμέλας είναι από υλικό σμάλτου.

Διατίθεται Πανελλαδικά από την αλυσίδα καταστημάτων και το eshop της Galerie De Beaute, στην συμβολική τιμή των 12€. www.galeriedebeaute.gr

Πρέσβειρα της καμπάνιας του κοσμήματος είναι η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη που με τη γλυκύτητά της και την αφιλοκερδή συμμετοχή της, ενισχύει το μήνυμα της καμπάνιας!

Η ΠΕΑΝΔ στοχεύει να κάνει viral την καμπάνια του κοσμήματος, προτρέποντας το κοινό που θα το αγοράσει, να φωτογραφηθεί με αυτό και να ανεβάσει την φωτογραφία του στα social media, προσθέτοντας τα hashtag #ΗΔυναμηΤουΚυκλουΜας και κάνοντας tag την @peand_, συνεισφέροντας έτσι ακόμα περισσότερο στη διάδοση του μηνύματος!