Με μεγάλη συμμετοχή και εξαιρετικές εντυπώσεις, από το κοινό των φαρμακείων, ολοκληρώθηκαν όλες οι χριστουγεννιάτικες ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν στα φυσικά σημεία του δικτύου Green Pharmacy του ομίλου, τον Δεκέμβριο.

Οι επισκέπτες των φαρμακείων είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος επιτόπου στο διαγωνισμό “Βρείτε την τυχερή σας κάλτσα”, διεκδικώντας μία από τις 20 γιορτινές κάλτσες γεμάτες με προϊόντα από τις εταιρείες που συμμετείχαν στην ενέργεια.

Παράλληλα ενημερώθηκαν για τα προϊόντα και τις εκπτώσεις που προσέφερε το ολοκαίνουργιο εορταστικό έντυπο του δικτύου “My Wish List” και επωφελήθηκαν επιλέγοντας ακόμα και τα  δώρα τους για την περίοδο των γιορτών.

Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος πάνω από 40.000 άτομα, ενώ την περίοδο του Δεκεμβρίου πραγματοποίησαν αγορές από τα φαρμακεία του δικτύου περίπου 39.000 μέλη του.

Οσοι επισκέπτες δεν διέθεταν την “Κάρτα Φροντίδας” του δικτύου Green Pharmacy, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματα που αυτή προσφέρει και να την αποκτήσουν, εκείνη τη στιγμή, πραγματοποιώντας και την πρώτη τους αγορά.

Όλες οι παραπάνω ενέργειες συμπλήρωσαν τη μηνιαία καμπάνια του δικτύου “Τυχερά Χριστούγεννα” σημαίνει “Αγάπη”,  η οποία για ακόμα μία φορά περιείχε ενδιαφέρουσα θεματολογία.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ανακαλύφθηκε νέα λειτουργία του βλεφαρίσματος
Κέρδη μεγαλύτερα από τις προβλέψεις για την Johnson & Johnson
Τι φάρμακα χρειάζονται οι άνθρωποι στο διάστημα