Επιτυχημένη ήταν λέει η πρώτη χθεσινή συνάντηση του PhARMA Innovation Forum (PIF) Greece που ξεκίνησε την πρωτοβουλία «Meeting Patients’ Needs», η οποία συνίσταται στη διοργάνωση μιας σειράς κλειστών συναντήσεων εργασίας, κάθε μία από τις οποίες θα είναι αφιερωμένη σε διαφορετική θεραπευτική κατηγορία.

Χθες είχε την τιμητική της η ογκολογία, όπου εκτός από τις εταιρείες συμμετείχαν από την πλευρά των ασθενών εκπρόσωποι από την Ενωση Ασθενών Ελλάδος και τον ΕΛΛΟΚ, ενώ από την πλευρά της Πολιτείας παρουσία έδωσε ο γενικός γραμματέας υπηρεσιών υγείας κ. Ι. Κωτσιόπουλος. Οπως μάθαμε, τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν πολλά. Μεταξύ αυτών οι ιστολογικές εξετάσεις, η αναγκαιότητα επικαιροποίησης των βιοδεικτών, οι κλινικές μελέτες, η διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου οδικού χάρτη για τον ογκολογικό ασθενή κ.α

Αύριο πρόκειται να γίνει η συνάντηση για την αιματολογία, όπου από την πλευρά της Πολιτείας πληροφορηθήκαμε ότι θα είναι η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κα. Μ. Γκάγκα, ενώ θα συμμετάσχουν και γιατροί από το Λαϊκό και τον Αγ. Σάββα. 

Συνολικά οι κλειστές συναντήσεις θα είναι 6 στον αριθμό. 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Τα κίνητρα που δίνονται στην Ευρώπη για να παραμείνουν φθηνά φάρμακα στην αγορά
Μύθοι και αλήθειες για τις εξάψεις της εμμηνόπαυσης
Υπάρχουν οφέλη από το να περπατάμε ξυπόλητοι;