Μετά την επιτυχία του πρώτου εξειδικευμένου σεμιναρίου για επαγγελματίες του Κλάδου του Τροφίμου σχετικά με τα Συμπληρώματα Διατροφής, η δικηγορική Εταιρεία Μιχαλοπούλου και Συνεργάτες Law group ανακοινώνει την διενέργεια 2ου κύκλου, στις 5 Απριλίου 2023.

Περιεχόμενο Εκπαίδευσης

Κεντρικός άξονας του σεμιναρίου θα είναι η Οδηγία 2002/46/ΕΚ "Σχετικά με τα Συμπληρώματα Διατροφής" καθώς και οι εφαρμογές της, μέσα από πρακτικά παραδείγματα και case studies. Η εκπαίδευση θα έχει διάρκεια 4 ωρών και απευθύνεται αποκλειστικά σε στελέχη εταιρειών συμπληρωμάτων διατροφής, φαρμάκων, τροφίμων και ιατροτεχνολογικών προϊόντων καθώς σε επιχειρηματίες που σκοπεύουν να δραστηριοποιηθούν στον οικείο κλάδο.

Ολοκληρώνοντας την εκπαίδευση οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκτήσει γνώση όλων των ζητημάτων που προβλέπει η οδηγία σχετικά με την επισήμανση, συσκευασία, διανομή, αδειοδότηση, διαφήμιση, εμπορία και e-commerce συμπληρωμάτων διατροφής, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και προϊόντα φαρμακευτικής κάνναβης.

Τρόποι Συμμετοχής

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί onlineμέσω πλατφόρμας Zoomστις 5 Απριλίου 2023, με κόστος συμμετοχής 120 ευρώ/συμμετέχοντα. Για να κλείσετε την θέση σας επικοινωνήστε μέσω e-mail στο [email protected]  ή  τηλεφωνικά στο 210 3305230.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Αλαλούμ με το πρόγραμμα πρόληψης κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA
Το Τai chi βελτιώνει την ποιότητα ύπνου ασθενών με προχωρημένο καρκίνο πνεύμονα [μελέτη]