Το να βρεις γιατρό που να καλύπτει τις ανάγκες σου δεν είναι εύκολο, απλό ή γρήγορο!

Με σκοπό να δώσουμε στον ασθενή τη δύναμη που του αξίζει, σχεδιάσαμε τo bookadoc 24/7 (www.bookadoc.gr), τη διαδικτυακή πλατφόρμα εύρεσης γιατρών 30+ ειδικοτήτων στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη και σε άλλες μεγάλες πόλεις, παρέχοντας τη δυνατότητα σε ασθενείς να επιλέγουν κατάλληλα τον γιατρό τους.

Στο bookadoc 24/7 διευκολύνουμε τον ασθενή να βρει τον γιατρό που τον ‘’καταλαβαίνει’’. Επιλέγουμε για συνεργάτες μας, αξιόπιστους γιατρούς, δημιουργούμε ένα κατανοητό προφίλ, που παρέχει πληροφορίες για την εκπαίδευσή του, την εμπειρία του, την εξειδίκευσή του καθώς και τις ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρει εντός του ιατρείου και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τον ασθενή, φροντίζουμε να απλοποιούμε τη διαδικασία μέχρι την επιλογή του και το κλείσιμο ραντεβού. Και ακόμη αν κάποιος ασθενής χρειαστεί λίγη παραπάνω βοήθεια, οι εκπρόσωποί μας είναι διαθέσιμοι 24/7 ώστε να τον εξυπηρετήσουν.

Όπως σημειώνει η Εβίτα Γιαννακοπούλου, COO του bookadoc 24/7, «ένα σύστημα υγείας οφείλει να σχεδιάζεται για τους ασθενείς του. Το να βρει κανείς γιατρό με τη σωστή εμπειρία για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, που θα τον ακούει ουσιαστικά, θα τον κάνει να αισθάνεται άνετα και θα αγωνίζεται για ουσιαστική σύνδεση με τον ασθενή του, μοιάζει ακατόρθωτο. Με την εμπειρία που έχουμε αποκομίσει όμως από τη HealthNet Management ΑΕ, 10 και πλέον χρόνια, καθώς και τους 1.000.000 ασφαλισμένους που εξυπηρετούμε μέσω ασφαλιστικών προγραμμάτων αλλά και μεμονωμένων υπηρεσιών υγείας, γνωρίζουμε τον τρόπο με τον οποίο θα δημιουργήσουμε ένα αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών - γιατρών και μία ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης όσων χρειάζονται να κλείσουν ένα ιατρικό ραντεβού».

Στόχος μας είναι, αφενός να γίνουμε ο καλύτερος συνεργάτης του γιατρού, αφού με τη χρήση της υπηρεσίας και τα κατάλληλα εργαλεία ο γιατρός μπορεί να προσελκύσει νέα ραντεβού στο ιατρείο του, να δημοσιεύει άρθρα/βίντεο και να προβάλει την εμπειρία του και αφετέρου, να δημιουργήσουμε μία ολοκληρωμένη, ουσιαστική, προσωποποιημένη εξυπηρέτηση 24/7 προς τους ανθρώπους που επιδιώκουν να κλείσουν ένα ιατρικό ραντεβού, ώστε να συνεχίσουμε να εμπνέουμε ολοένα και περισσότερους να βρουν την κατάλληλη ιατρική φροντίδα μέσα από το δίκτυο των Συνεργατών μας.

KEY POINTS

  • Τηλεφωνική προσωποποιημένη επικοινωνία 24/7 με εξειδικευμένο Σύμβουλο Εξυπηρέτησης για προγραμματισμό ραντεβού με ώρες της επιλογής σας και άμεση επιβεβαίωση.
  • Εύρεση επιλεγμένων γιατρών τόσο σε ειδικότητα, όσο και σε αριθμό, ανά γεωγραφική περιοχή, μέσα από ευρύ δίκτυο ιατρών 30+ ειδικοτήτων.
  • Προβολή των ιατρικών υπηρεσιών του ιατρού με πλήρες βιογραφικό και φωτογραφίες.
  • Remarketing ιατρών με Social media, αρθρογραφία & videoσυνεντεύξεις κατόπιν συνεννόησης.

More info:

www.bookadoc.gr☎️ 211 100 1415

https://www.facebook.com/bookadocgr

https://www.instagram.com/bookadoc.gr

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Οι τροφές που μας ενυδατώνουν
Γονιδιακή μετάλλαξη μπορεί να δείχνει προς νέα γενετική μορφή της νόσου Alzheimer
Γονιδιακή θεραπεία βελτίωσε την όραση σε ανθρώπους με κληρονομική τύφλωση