Η εταιρεία παραμένει υποστηρικτής των υπηρεσιών υγείας που αναβαθμίζουν τον ρόλο του σύγχρονου Φαρμακείου προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο και στη Δημόσια Υγεία.

Η Tikun Olam Europe, η πρωτοπόρος εταιρεία στην έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση τελικών προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελλάδα, συμμετείχε στο 4ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου, που διοργάνωσε και υλοποίησε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κορινθίας υπό την Αιγίδα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας και του ΙΔΕΕΑΦ. Το συνέδριο με κεντρικό θέμα «Ο φαρμακοποιός, ένας καθημερινός ήρωας» διεξήχθη στις 30 Σεπτεμβρίου 2023 και 1 Οκτωβρίου 2023 στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο, στο Λουτράκι.

Στο συνέδριο συμμετείχαν οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, ενώ  το παρακολούθησαν επίσης οι φαρμακοποιοί και οι βοηθοί φαρμακείου από όλη την Ελλάδα, καθώς και φορείς της φαρμακευτικής αγοράς. Το Συνέδριο επικεντρώθηκε στις Υπηρεσίες Υγείας, που αναβαθμίζουν τον ρόλο του σύγχρονου Φαρμακείου, καθώς και στην προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο και στη Δημόσια Υγεία. 

Η Tikun Olam Europe έδωσε το «παρών» με την επιστημονικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος ομιλία του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας, κ. Δημήτρη Μωραΐτη, με τίτλο «Tikun Olam: Η 1η εταιρεία Φαρμακευτικής Κάνναβης». Ο κ. Μωραΐτης ξεκίνησε την ομιλία του συνοψίζοντας τη φιλοσοφία, την ιστορία και την επιτυχημένη διαδρομή της Tikun Olam. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε ειδικότερα στην Tikun Olam Europe αναλύοντας την επένδυση που έγινε στη χώρα και το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, το οποίο περιλαμβάνει τελικά προϊόντα φαρμακευτικής κάνναβης καθώς και συμπληρώματα διατροφής CBD. Επιπροσθέτως, υπογράμμισε τις δύο στρατηγικές συνεργασίες που σύναψε η Tikun Olam Europe με τη PHARMASERVE για τη διανομή των προϊόντων TIKUN CBD στα φαρμακεία και με τη LAVIPHARM για τη διανομή της νέας σειράς Lifelab CBD, καθώς και τις δυο συνταγογραφούμενες προϊοντικές σειρές φαρμακευτικής κάνναβης που θα είναι διαθέσιμες από τις αρχές του 2024.

Ο κ. Δημήτρης Μωραΐτης, Γενικός Διευθυντής της Tikun Olam Europe κατά την ομιλία του σημείωσε: «Η Tikun Olam Europe δίνει το «παρών», για ακόμα μια φορά, σε μια μεγάλης σημασίας διοργάνωση για τον χώρο των υπηρεσιών υγείας. Αναγνωρίζοντας την αξία, την προσφορά και το σπουδαίο ρόλο των φαρμακοποιών για το κοινωνικό σύνολο, στόχος μας είναι η υποστήριξή τους, η διατήρηση του καναλιού επικοινωνίας και η συνεχής ενημέρωση για τις εξελίξεις του κλάδου, τις δραστηριότητες της εταιρείας και το διαθέσιμο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο ώστε να προσφέρουν τελικά προϊόντα φαρμακευτικής κάνναβης υψηλής ποιότητας διασφαλίζοντας ότι οι ασθενείς τους θα έχουν πρόσβαση σε ασφαλή και αποτελεσματικά φαρμακευτικά σκευάσματα».

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Σταμάτησε η αιμορραγία, δηλώνει ο παππούς του 31χρονου αστυνομικού
ECDC: 12,95% η θετικότητα στα τεστ γρίπης στην Ελλάδα - Η τρίτη υψηλότερη στην Ευρώπη
Γ. Καπετανάκης στην ημερίδα του iatronet.gr: Tο ''Οίκοθεν'' ανοίγει ένα νέο δρόμο για την ογκολογική φροντίδα