Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Ελληνική Φλεβολογική Εταιρεία πραγματοποιεί το 6ο Σχολείο, μια επιστημονική συνάντηση που έχει ως στόχο την προώθηση της επιστήμης της φλεβολογίας και την παρουσίαση σημαντικών επιστημονικών εξελίξεων στον τομέα. Η επιστημονική διημερίδα θα λάβει χώρα στις 1-2 Δεκεμβρίου 2023 στο Lucy Hotel (Βουδούρη 10) στη Χαλκίδα.

«Το φετινό επιστημονικό πρόγραμμα αποτελεί μια πολύτιμη ευκαιρία για όλους μας και  αποτυπώνει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί στον τομέα της φλεβολογίας», αναφέρει ο κ. Αντώνης Παπαγεωργίου, εξερχόμενος Πρόεδρος Ε.Φ.Ε. και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής 6ου Σχολείου. «Θα έχουμε την ευκαιρία» συνέχισε ο κ. Παπαγεωργίου «να ενημερωθούμε για τα πιο πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα και να ανταλλάξουμε γνώσεις και εμπειρίες που θα βελτιώσουν και θα διευρύνουν τόσο τις γνώσεις μας όσο και την πρακτική μας στην διάγνωση και την αντιμετώπιση των φλεβικών παθήσεων».

Καταξιωμένοι Έλληνες ειδικοί με σημαντική εμπειρία στις φλεβικές παθήσεις, θα παρουσιάσουν τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα πάνω στις φλεβικές παθήσεις και των επιπλοκών τους, στη θεραπεία της φλεβικής θρόμβωσης, στις νεότερες ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές αντιμετώπισης της χρόνιας φλεβικής ανεπάρκειας και θα δοθεί η ευκαιρία με την πρακτική εξάσκηση στους εκπαιδευόμενους συναδέλφους να βελτιώσουν τις ικανότητες τους.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Γνωστοί γιατροί απροστάτευτοι απέναντι σε "φαντομάδες" του Διαδικτύου
Πρόγραμμα "Προλαμβάνω": Έρχονται προληπτικές εξετάσεις για καρδιά και παχύ έντερο
Εντοπίστηκαν 50 νέες περιοχές του γονιδιώματος που συνδέονται με κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου στα νεφρά