Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ έλαβε μια ιδιαίτερη τιμητική διάκριση στο ετήσιο φαρμακευτικό συνέδριο Hellas Pharm 2024, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρονών παρουσίας και συνολικής προσφοράς του, τόσο στη φαρμακευτική αγορά, όσο και ευρύτερα στην ελληνική κοινωνία.

Στο φετινό συνέδριο Hellas Pharm, που πραγματοποιήθηκε στις 13 και 14 Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου TAE ΚWON DO, ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ ήταν Μεγάλος Χορηγός, ενώ είχε εμβληματική παρουσία, με ένα από τα μεγαλύτερα περίπτερα της έκθεσης, στο πλαίσιο των εορτασμών των 100 του χρόνων. Σε μια ειδική εκδήλωση το βράδυ του Σαββάτου, παρουσία της Διοίκησης, του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, Προέδρου Δ.Σ. και Διευθύνοντα Συμβούλου του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, αλλά και του κ. Κωνσταντίνου Παναγούλια, Αντιπροέδρου του Ομίλου, ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ τιμήθηκε σε μια ξεχωριστή ενότητα για τη συνολική του προσφορά στη φαρμακευτική αγορά και στην κοινωνία.

Παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα, ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το ότι βρισκόμαστε σήμερα εδώ και ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ βραβεύεται για την προσφορά του στη φαρμακευτική  αγορά και στην ελληνική κοινωνία, το χρωστάμε στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Ήταν το πρωτοπόρο πνεύμα του και η ευρηματική του σκέψη που τον οδήγησε στην ίδρυση της ΦΑΡΜΑΓΙΑΝ και αμέσως μετά στην ίδρυση της ΒΙΑΝΕΞ, ως το επιστέγασμα μιας τεράστιας προσπάθειας. Αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε από τότε που ήταν παιδί, δίπλα στον πατέρα του, στο φαρμακείο της οδού Πειραιώς. Και επειδή δούλεψε πολύ στον πάγκο του φαρμακείου, ποτέ δεν το ξέχασε, γι’ αυτό η στήριξη στον Έλληνα φαρμακοποιό ήταν και είναι αδιαπραγμάτευτη».

Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ έχει πλέον πίσω του ιστορία ενός αιώνα, αφού το 2024 η οικογένεια Γιαννακόπουλου κλείνει 100 χρόνια στο ελληνικό φάρμακο. Μπαίνοντας στον δεύτερο αιώνα ζωής της, η ΒΙΑΝΕΞ έχει εδραιωθεί ως η μεγαλύτερη ελληνική φαρμακοβιομηχανία, ενώ τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην κορυφή μεταξύ ελληνικών και ξένων εταιρειών, ξεπερνώντας ακόμα και τις πολυεθνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. Ταυτόχρονα, επενδύει δυναμικά, επεκτείνοντας το χαρτοφυλάκιό της και διευρύνοντας τη γεωγραφική της δραστηριότητα. Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ εξακολουθεί να βρίσκεται με περηφάνια σταθερά στην κορυφή της Ελληνικής Βιομηχανίας Φαρμάκων και να εξελίσσεται διαρκώς δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για την κοινωνία και την Ελλάδα.

Το συνέδριο Hellas Pharm αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα της φαρμακευτικής αγοράς και διοργανώνεται από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής. Αποτελεί μια ετήσια συγκέντρωση χιλιάδων φαρμακοποιών και εκπροσώπων της φαρμακευτικής αγοράς από όλη την Ελλάδα, με παρουσία διακεκριμένων ομιλητών.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Webinar Φάκελοι Υγείας με θέμα: ''Αθλητική καρδιά''
Τροφές που ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου
Ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών στην παρουσίαση του σκευάσματος «Ostex»