Συλλογική σύμβαση με ιδιωτική ελεγκτική εταιρεία, υπογράφουν οι εταιρείες – μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών (ΠΕΙΚ).

Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Γρηγόρης Σαραφιανός υπέγραψε την Τρίτη σύμβαση με την κοινοπραξία 'Deloitte – TCN', στην οποία θα προσχωρήσουν οι κλινικές – μέλη με δήλωσή τους έως την Παρασκευή.

Σε έντονο ύφος, το προεδρείο της ΠΕΙΚ σχολίασε την Τετάρτη ότι οι διαδικασίες διαπραγμάτευσης με την εν λόγω εταιρεία ήταν χρονοβόρες, καθώς το τίμημα της συμφωνίας ανέρχεται σε 11 εκατομμύρια ευρώ:

'Ξεπερνώντας τον εκβιασμό της διοίκησης του ΕΟΠΥΥ, περί μη πληρωμής μόνο των ιδιωτικών κλινικών που δεν υπέγραψαν σύμβαση με την ελεγκτική εταιρεία.

Αγνοώντας σκόπιμα ότι η διαπραγμάτευση δεν είναι διαδικασία μίας ώρας ή μίας ημέρας,αλλά μία χρονοβόρα διαδικασία, που απαιτεί διπλωματία, ελιγμούς, λογική και αποδεκτούς όρους, όταν μάλιστα δώσουμε περίπου 11 εκατομμύρια ευρώ στις ελεγκτικές εταιρείες.

Σύμβαση

Ο πρόεδρος της ΠΕΙΚ Γρηγόρης Σαραφιανός, προασπίζοντας όλους τους συναδέλφους, είτε είναι μέλη είτε όχι, υπέγραψε στις 11 Φεβρουαρίου 2014 συλλογική σύμβαση ελέγχου με την κοινοπραξία Deloitte – TCN, στην οποία θα προσχωρήσουν οι κλινικές – μέλη της ΠΕΙΚ με δήλωσή τους έως την Παρασκευή στον ΕΟΠΥΥ'.


Οδηγίες και τα απαιτούμενα έντυπα στάλθηκαν στα μέλη με e-mail.

Έτσι, καταρρίπτουμε τη συκοφαντία ότι δεν επιθυμούμε τον έλεγχο και σαμποτάρουμε τις διαδικασίες.

Περιμένουμε να δούμε πότε θα υπογράψουν και οι υπόλοιποι πάροχοι, τους οποίους όμως δεν τιμώρησαν με διακοπή πληρωμής και κυκλοφορούν φήμες ότι τον έλεγχό τους θα αναλάβουν δωρεάν οι υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ'.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Μ. Κουκουράκης: Έρχονται ριζικές αλλαγές στην αντιμετώπιση του καρκίνου
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management