Η γνωστή Ιταλική φαρμακευτική εταιρεία Italfarmaco (ITF Hellas A.E.), με επιτυχή δραστηριότητα στη χώρα μας τα τελευταία 10 χρόνια, παρουσιάζει στην Ελλάδα το Floja, ανακοινώνοντας την κυκλοφορία του νέου προϊόντος Floja και στην Ελλάδα από τον Ιανουάριο 2013.

Η εμμηνόπαυση αποτελεί βασικό βιολογικό φαινόμενο και γεγονός στη ζωή της γυναίκας, στη διάρκεια της οποίας η παραγωγή των οιστρογόνων, που είναι οι γυναικείες ορμόνες, μειώνεται σε μεγάλο βαθμό. Η έλλειψη αυτή των οιστρογόνων κατά την εμμηνόπαυση επηρεάζει την κάθε γυναίκα με διαφορετικό τρόπο και συνοδεύεται συχνά από εμφανή συμπτώματα όπως εξάψεις, νυκτερινοί ιδρώτες, αφύσικη κούραση και μεταβολές διάθεσης και ύπνου.

Το Floja είναι το νέο προϊόν με εξειδικευμένη σύνθεση για την αποτελεσματική και με απόλυτη ασφάλεια αντιμετώπιση των δυσάρεστων συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης. Περιέχει ισοφλαβόνες σόγιας, ασβέστιο, βιταμίνη D3, καθώς και 3 βιταμίνες της ομάδας Β.

Οι ισοφλαβόνες σόγιας, που χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο, μπορούν να ασκούν θετική δράση επί των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης, καθώς η δομή τους μοιάζει πολύ με αυτήν των γυναικείων οιστρογόνων.

Οι ισοφλαβόνες σόγιας μάλιστα που περιέχονται στο Floja είναι με την πιο βιοδραστική μορφή των ισοφλαβονών, παρέχοντας γρήγορη οιστρογονική δράση και ανακουφίζοντας από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης.

Το ασβέστιο είναι το βασικό στοιχείο των οστών και είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της οστικής μάζας.

Η βιταμίνη D διευκολύνει την εντερική απορρόφηση του ασβεστίου και συμβάλλει στη διατήρηση της οστικής πυκνότητας, ενώ ανεπάρκειά της συνεπάγεται ελλιπή απορρόφηση του ασβεστίου.

Η βιταμίνη Β6 μαζί με την Β12 είναι σημαντικοί σύμμαχοι των γυναικών, καθώς συνεισφέρουν στην εξισορρόπηση των γυναικείων ορμονών, καταπραπραΰνοντας τα εμμηνοπαυσιακά συμπτώματα. Η Β12 με τη Β9 (φυλλικό οξύ) συμμετέχουν στη διαδικασία του διαχωρισμού και της ανανέωσης των κυττάρων, ενώ ο συνδυασμός των Β6, Β12 και Β9 (φυλλικό οξύ) συμβάλλει στην ορθή λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Το Floja αποτελεί την απλή και φυσική λύση για την υποστήριξη της γυναίκας κατά την περιεμμηνοπαυσιακή περίοδο αλλά και κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη ποιότητα της ζωής της.

Το Floja κυκλοφορεί σε συσκευασία με 30 δισκία, με συνιστώμενη ημερήσια δόση 1 δισκίο την ημέρα και προτεινόμενη λιανική τιμή 17,50 €.

Χορηγείται με ιατρική συμβουλή.

Σχετικά με την ITF Hellas:

Με φροντίδα και σεβασμό για την ζωή

Η ITF Hellas Α.Ε. είναι θυγατρική της Italfarmaco και το νεότερο μέλος του Ομίλου ITALFARMACO στην Ευρωπαϊκή αγορά. Η Italfarmaco ιδρύθηκε στο Μιλάνο το 1938 και είναι σήμερα μια Ιταλική φαρμακευτική βιομηχανία με ισχυρή διεθνή παρουσία.

Η διεθνής παρουσία της εταιρείας επεκτείνεται σε περισσότερες από 40 χώρες, ενώ απασχολεί περισσότερα από 2.100 άτομα. Είναι η έκτη σε μέγεθος Ιταλική φαρμακευτική βιομηχανία και δραστηριοποιείται στο χώρο των φαρμακευτικών και χημικών προϊόντων.

Η Italfarmaco προωθεί προϊόντα με υψηλό θεραπευτικό δείκτη και δραστηριοποιείται κυρίως στους τομείς της γυναικολογίας-μαιευτικής, νευρολογίας, καρδιολογίας, ανοσολογίας και ογκολογίας.

Σκοπός την εταιρείας είναι να βοηθήσει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών, προσφέροντας φαρμακευτικά προϊόντα και υπηρεσίες σχεδιασμένες ειδικά για παθήσεις που προσβάλλουν τον άνθρωπο.

Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1998.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Τροφές για καλή υγεία του εντέρου
Το ΕΣΥ σε αναζήτηση παθολόγων - Η κατάσταση σε 4 "κόκκινα" νοσοκομεία
Εγκαίνια της ανακαινισμένης Ψυχιατρικής Κλινικής του "Αγία Όλγα"