Η απάντηση σε όλα αυτά: New Endermolift

Πρόκειται για θεραπεία και όχι απλά μια αισθητική παρέμβαση. Είναι ανώδυνη, χωρίς χρόνο αποθεραπείας και χωρίς πιθανά δυσάρεστα αποτελέσματα.

Στόχος: να κάνει το δέρμα σας πιο υγιές, να ενεργοποιήσει με μηχανικό τρόπο τους μηχανισμούς ανάπλασης, την παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος, να βελτιώσει τη μικροκυκλοφορία του αίματος και άρα τη ''θρέψη'' - αναδόμηση του προσώπου.

Αποτέλεσμα: Φυσικό, άμεσο, από την πρώτη κιόλας συνεδρία, λάμψη και αίσθηση σύσφιξης του προσώπου.

Μετά από 8 συνεδρίες έχετε ένα φρέσκο και υγιές δέρμα, με μοναδική αίσθηση ελαστικότητας & ενυδάτωσης που διαρκεί.

Πρόκειται για θεραπεία, που όσο επαναλαμβάνεται αποκαθιστά με φυσικό τρόπο τη φθορά του χρόνου. Το αποδεικνύουν επιστημονικές μελέτες, το επιβεβαιώνουν οι γυναίκες κάθε ηλικίας που το δοκίμασαν, το προτείνει το Ιατρικό επιτελείο του DoCare, που είναι στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες - ενημέρωση.

ERGOLIFT ΕΥΕ

Το σημαντικότερο κομμάτι της καθημερινής περιποίησης του προσώπου των γυναικών κάθε ηλικίας αποτελεί η περιοχή των ματιών. Τα μάτια εκτός από ''καθρέπτης της ψυχής'', αντικατοπτρίζουν επίσης την ηλικία, την καθημερινή κούραση καθώς και την ποιότητα & ποσότητα του ύπνου.

Τι γίνεται όμως όταν τα διάφορα καλλυντικά προϊόντα ματιών (κρέμες, μακιγιάζ) δεν επαρκούν και ταυτόχρονα αντιμετωπίζουμε με σκεπτικισμό και φόβο τις ιατρικές παρεμβάσεις (Botox, Fillers, υαλουρονικό, χειρουργική αποκατάσταση);

Η απάντηση: Ergolift Eye

Δεν πρόκειται για μια απλώς αισθητική παρέμβαση, αλλά για μια ανώδυνη θεραπεία χωρίς χρόνο αποθεραπείας και χωρίς πιθανά δυσάρεστα αποτελέσματα.

Στόχος: τα κουρασμένα - οιδηματώδη (πρησμένα) βλέφαρα, με ή χωρίς χρωματικές αλλοιώσεις και οι λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια.
Η μέθοδος είναι μηχανική, ένα είδος λεμφικού μασάζ μέσω μίας κεφαλής που εφάπτεται στο δέρμα σας και ελέγχεται από ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Αποτέλεσμα: Άμεσο λόγω βελτίωσης της μικροκυκλοφορίας και της παροχέτευσης των οιδημάτων. Σε βάθος χρόνου παρατηρείται αύξηση του ενδογενούς υαλουρονικού οξέως, ενεργοποίηση των ινοβλαστών και παραγωγή κολαγόνου.

Μετά από την πρώτη συνεδρία έχετε λάμψη και ξεκούραστο βλέμμα ενώ μετά από 6 συνεδρίες, επιτυγχάνεται αύξηση της ελαστικότητας & της ενυδάτωσης, μείωση των οιδημάτων και χρωματική αποκατάσταση.

Το Ergolift Eye είναι θεραπεία που όσο επαναλαμβάνεται αποκαθιστά με φυσικό τρόπο τη φθορά του χρόνου, αλλά και των ιδιοσυγκρασιακών ατελειών. Το αποδεικνύουν επιστημονικές μελέτες, το επιβεβαιώνουν οι γυναίκες κάθε ηλικίας που το δοκίμασαν, το προτείνει το Ιατρικό επιτελείο του DoCare, που είναι στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες - ενημέρωση.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
1.026 πάσχοντες από αιμορροφιλία στην Ελλάδα - Εκστρατεία ευαισθητοποίησης #WearYourEverydayGenes
Νέα εξέταση ούρων θα μπορούσε να βοηθά άντρες να αποφύγουν τη βιοψία στον καρκίνο προστάτη
Γιατί είναι ξηρά τα χέρια μου;