Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Kατά του Καπνίσματος, την Τρίτη 31 Μαΐου, το ΙΑΣΩ General προσφέρει 50% έκπτωση στα Προγράμματα Διακοπής Καπνίσματος. Σημειώνεται ότι η προσφορά ισχύει μόνο για εφάπαξ πληρωμή και αφορά όσους ενδιαφερόμενους επικοινωνήσουν για ραντεβού από την Τρίτη 31 Μαΐου έως και την Τρίτη 7 Ιουνίου.

Το Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος του ΙΑΣΩ General στελεχώνεται από έμπειρους Ιατρούς-Πνευμονολόγους, εξειδικευμένους στη διακοπή του καπνίσματος. Ανάλογα με το βαθμό εξάρτησης από τη νικοτίνη, το ιατρικό ιστορικό και τον έλεγχο του αναπνευστικού συστήματος, οι Ιατροί τόσο μέσω συμβουλευτικής καθοδήγησης όσο και μέσω φαρμακευτικής αγωγής (όταν κρίνεται αναγκαία), συνδράμουν στη διακοπή της βλαβερής συνήθειας.

Παρέχονται δύο Προγράμματα Διακοπής Καπνίσματος εξατομικευμένης προσέγγισης και διαφορετικής χρονικής διάρκειας, ανάλογα με το βαθμό εξάρτησής σας από την νικοτίνη. Τα Προγράμματα περιλαμβάνουν δύο σπιρομετρήσεις (στην πρώτη και τελευταία επίσκεψη), πνευμονολογική εξέταση, συμβουλευτική υποστήριξη, οδηγίες αντιμετώπισης των στερητικών συμπτωμάτων και σε περίπτωση χορήγησης φαρμάκων, έλεγχο της λήψης τους.

Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα για τηλεφωνική ενημέρωση και υποστήριξη.

Το Mικρό Πρόγραμμα περιλαμβάνει 4 επισκέψεις σε διάρκεια 4 μηνών και τo συνολικό κόστος του διαμορφώνεται με την έκπτωση στα 125€. Το Μεγάλο Πρόγραμμα περιλαμβάνει 7 επισκέψεις σε διάρκεια 6 μηνών και τo συνολικό κόστος του διαμορφώνεται με την έκπτωση στα 195€.

Το Ιατρείο λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-14.00.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Απάντηση Γεωργιάδη στις αιτιάσεις για την κάλυψη του Conference Cup από το νοσοκομείο "Ευαγγελισμός"
Κερδίζει την πατέντα για το εμβόλιο Covid η Moderna
Πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά για την ένταξη 700 γιατρών στα ΚΕΠΑ