Οι πρώην καπνιστές είναι… ασταμάτητοι και τρέχουν στον Μαραθώνιο της Αθήνας! Η πανευρωπαϊκή καμπάνια για τη διακοπή του καπνίσματος δίνει το παρών στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της πόλης, και σας καλεί να συστηθείτε από κοντά, από σήμερα και μέχρι τις 13 Νοεμβρίου.

Το τροχήλατο… σπίτι της καμπάνιας ‘Ex Smokers Are Unstoppable’ θα βρίσκεται απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο από τις 11 έως τις 12 Νοεμβρίου και στην Έκθεση Ζαππείου στις 13 Νοεμβρίου, δίνοντας τις δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να γνωρίσουν τις δράσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη διακοπή του καπνίσματος από κοντά.

Οι επισκέπτες θα κερδίσουν όμορφα δώρα που θα… υπενθυμίζουν ότι ‘Αν το σταματήσεις δε σε σταματάει τίποτα!’.

Η οικογένεια των ‘Ex Smokers’ θα παρέχει ενημέρωση για τα οφέλη της διακοπής του καπνίσματος, αλλά και τη δυνατότητα περιήγησης στο διαδραστικό εργαλείο διακοπής τους καπνίσματος το iCoach! Το iCoach αποτελεί ψηφιακή πλατφόρμα καθοδήγησης σε θέματα υγείας, με ελεύθερη πρόσβαση, διαθέσιμη σε όλες τις επίσημες γλώσσες της ΕΕ.

Σε αντίθεση με άλλα μέσα στον τομέα της υγείας, το iCoach επικεντρώνεται σε εκείνους που δεν είναι πρόθυμοι να σταματήσουν και σε εκείνους για τους οποίους υπάρχει μεγάλος κίνδυνος υποτροπής.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Περίπου 51 εκατομμύρια ζωές σώθηκαν στην Αφρική λόγω των εμβολιασμών τα τελευταία 50 χρόνια
ΗΠΑ: Δεύτερη μεταμόσχευση νεφρού γενετικά τροποποιημένου χοίρου σε ασθενή
Αγχώδης τύπος προσκόλλησης: Πώς επηρεάζονται οι σχέσεις