Σε συνέπεια με τους σκοπούς μας, έχει προγραμματιστεί το 1ο Δωρεάν Βιωματικό Εργαστήριο για Ασθενείς με Σκλήρυνση κατά Πλάκας, με τον τίτλο "Σκλήρυνση κατά πλάκας: Δημιουργική Διαδρομή στο Πριν και στο Τώρα". Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 25/07/2012 και ώρες 18:00-20:30 στα γραφεία της οργάνωσης από την ομάδα εθελοντών ψυχολόγων που στελεχώνουν το Give Hope.

 Για περισσότερες πληροφορίες, επισυνάπτουμε την πρόσκληση του Βιωματικού Εργαστηρίου και το link της ιστοσελίδας μας http://www.givehope.gr/el/nea-ekdhlwseis/ekdhlwseis/.

Λίγα λόγια για εμάς:

Το Give Hope είναι μια ανεξάρτητη μη κυβερνητική οργάνωση που προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες ιατρικής συμβουλής και ομαδικής ψυχολογικής υποστήριξης σε ασθενείς και τις οικογένειές τους. Βοηθάμε στη μάχη με τον καρκίνο, τα νευρολογικά νοσήματα (Alzheimer, Parkinson & Σκλήρυνση κατά Πλάκας), τα ρευματολογικά νοσήματα, καθώς επίσης και τις αγχώδεις διαταραχές.

Η επίσημη έναρξη λειτουργίας μας έγινε με τα εγκαίνια του χώρου μας στις 16/03/2012 και ήδη στελεχωνόμαστε από ενεργό εθελοντικό δυναμικό. Είμαστε μία ομάδα νέων ανθρώπων με όρεξη για δουλειά και επίκεντρό μας τον άνθρωπο.

Με ενδιαφέρον για τον ασθενή και το περιβάλλον του, στόχος μας είναι να βελτιώσουμε όσο το δυνατόν την ποιότητα ζωής και να συμπληρώσουμε κενά στις υπηρεσίες του ΕΣΥ.

Σχεδιάζουμε και εκτελούμε ιατρική, ψυχολογική και κοινωνική έρευνα με σκοπό την παραγωγή χρήσιμης και εφαρμόσιμης γνώσης. Η έρευνα είναι προσανατολισμένη στο να προκύψουν λύσεις που θα μπορέσουν να βοηθήσουν τις διαδικασίες και την οργάνωση του ΕΣΥ, ώστε να γίνει αποτελεσματικότερο με ίδιους ή μικρότερους οικονομικούς πόρους από αυτούς που διαχειρίζεται σήμερα.

Επίσης, εκτελούμε εκπαιδευτικά σεμινάρια με σκοπό την εγρήγορση του κοινού αλλά και των επαγγελματιών υγείας σε σημαντικά θέματα της επιστημονικής επικαιρότητας.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Συμβουλές για ασφαλή κατανάλωση αλκοόλ το Πάσχα
Απολαύστε το γιορτινό τραπέζι του Πάσχα χωρίς καούρα και δυσπεψία
Πασχαλινό τραπέζι χωρίς ενοχές! 10 tips για να το απολαύσετε