Ανακούφιση απο τα βασανιστικά συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, όπως οι εξάψεις, η εφίδρωση, η κατάθλιψη, οι αϋπνίες και μείωση της ερωτικής επιθυμίας προσφέρει φυτικό σκεύασμα που προέρχεται από το tofu της σόγιας μέσω ειδικής ενζυμικής διαδικασίας.

Σήμερα το Femarelle αποτελεί τον μόνο φυτικό SERM (Εκλεκτικός Τροποποιητής των Οιστρογονικών Υποδοχέων) στην ελληνική αγορά με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.
Η αποτελεσματικότητα κι η ασφάλεια του σκευάσματος έχουν διερευνηθεί εκτενώς και τεκμηριώνονται από προκλινικές και κλινικές μελέτες, οι οποίες έχουν δημοσιευτεί σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά.



Ειδικότερα, οι μελέτες έχουν δείξει ότι:

  • Καταπραΰνει τις εξάψεις στο 76% των γυναικών
  • Μειώνει την κεφαλαλγία στο 68% των ασθενών
  • Ανακουφίζει την αρθραλγία στο 70% των ασθενών
  • Διατηρεί την καλή υγεία των οστών
  • Δεν επιδρά στο ορμονικό προφίλ του αίματος (δηλαδή ο οργανισμός δεν το αναγνωρίζει ως οιστρογόνο)
  • Διεγείρει τους οιστρογονικούς υποδοχείς σε συγκεκριμένους ιστούς του γυναικείου σώματος, με αποτέλεσμα την ανακούφιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης, ενώ παράλληλα αυξάνει την οστική πυκνότητα
  • Δεν διεγείρει τους οιστρογονικούς υποδοχείς του ενδομητρίου και του μαστού
  • Δεν αλλάζει τα επίπεδα της θυρεοειδοτρόπου ορμόνης.

Χάρη στα φυσικά ενεργά συστατικά του, ανακουφίζει 3 στις 4 γυναίκες από τα εμμηνοπαυσιακά συμπτώματα από την πρώτη κιόλας εβδομάδα. Για την ορθή χρήση του, συνιστάται η λήψη μίας κάψουλας δύο φορές την ημέρα, με ή χωρίς φαγητό.

Σύμφωνα με ευρήματα πρόσφατων μελετών οι οποίες παρουσιάστηκαν σε 1000 επιστήμονες, στο 5ο Πανευρωπαικό Συμπόσιο Εμμηνόπαυσης, στο Αμστερνταμ, το σκεύασμα αποτελεί ένα μοναδικό φυσικό εκλεκτικό τροποποιητή οιστρογονικών υποδοχέων και η κλινικά αποδεδειγμένη ασφάλεια και άμεση αποτελεσματικοτητά του το αναδεικνύουν ως την ιδανική λύση στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης.

Δεν έχει παρενέργειες και ενδείκνυται για μακροχρόνια λήψη.

Η δραστική του αποτελεσματικότητα οφείλεται στο γεγονός οτι διεγείρει τους οιστρογονικούς υποδοχείς σε συγκεκριμένους ιστούς του γυναικείου σώματος. Συνέπεια αυτού είναι να ανακουφίζει τις γυναίκες από τα εμμηνοπαυσιακά συμπτώματα, χωρίς να επιδρά στο μαστό και το ενδομήτριο, ενώ παράλληλα ενισχύει την καλή υγεία των οστών.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ιδιώτες γιατροί και στα απογευματινά χειρουργεία του ΕΣΥ [τροπολογία]
Οφειλές νοσοκομείων: Αυξήθηκαν κατά 124% στη δεκαετία και κατά 295% στην πενταετία
Το σωματείο εργαζομένων στο νοσοκομείο "Αττικόν" για τις καταγγελίες του Γ. Καλλιάνου