Ένα νέο προϊόν, το οποίο αντιμετωπίζει την διάρροια, ενώ παράλληλα αποκαθιστά και ενισχύει την ενυδάτωση του οργανισμού αποτελεί το Dimexanol, που περιέχει το 100% φυσικό ενεργό συστατικό Morilyte.

Το συστατικό αυτό, είναι ένας βρώσιμος φυσικός άργιλος (Διοσμεκτίτης), κλινικά αποδεδειγμένος για την αποτελεσματικότητά του, Το σκεύασμα συνδυάζει ταυτόχρονα άλατα ενυδάτωσης (ηλεκτρολύτες), για την καταπολέμηση της αφυδάτωσης.

Το Morilyte σχηματίζει έναν προστατευτικό φραγμό στα εσωτερικά τοιχώματα του εντέρου, ο οποίος παγιδεύει και αποβάλλει τα παθογόνα μικρόβια και τις τοξίνες τους, εμποδίζοντας την εξάπλωση της λοίμωξης και παράλληλα απελευθερώνει ηλεκτρολύτες, για αποκατάσταση της ενυδάτωσης.

Η διάρροια αποτελεί μια κοινή, ενοχλητική γαστρεντερική διαταραχή, που μπορεί να συνοδεύεται από κοιλιακές κράμπες και ναυτία, ενώ ενδέχεται να οδηγήσει σε αφυδάτωση και κατ’ επέκταση αδυναμία, καθώς προκαλεί απώλεια βασικών ηλεκτρολυτών και θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό. Τα περιστατικά οξείας διάρροιας διαρκούν, κατά κανόνα, μεταξύ 2 και 4 ημερών, αν και στα παιδιά και τα βρέφη μπορεί να διαρκέσουν περισσότερο, συνήθως μεταξύ 5 και 7 ημερών.

Το Dimexanol διατίθεται στα φαρμακεία σε αναβράζοντα δισκία, ενώ είναι κατάλληλο προς χρήση και σε παιδιά ηλικίας άνω των 5 ετών.

Το νέο προϊόν διατίθεται από την Omega Pharma και ανήκει στην εξειδικευμένη σειρά προϊόντων για το γαστρεντερικό σύστημα Benegast που καταπολεμά άμεσα και με φυσικό τρόπο τις διαταραχές του πεπτικού συστήματος.

Επιπλέον, με το site www.myeupepsia.gr , το οποίο υποστηρίζεται από τη σειρά Benegast, το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τους τρόπους ανακούφισης από τα συμπτώματα της διάρροιας, αλλά και για θέματα που αφορούν τη γενική βελτίωση του πεπτικού συστήματος και την ενδυνάμωση της ευεξίας.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΕΝΙΘ: Τεράστιες ελλείψεις στον αξονικό του "Ιπποκράτειου" Θεσσαλονίκης
"Γ. Γεννηματάς": Διασωληνώθηκε ο Δημήτρης Κόκοτας - Το ιατρικό ανακοινωθέν
ΕΟΠΥΥ: Ξεκίνησε η αποστολή φαρμάκων υψηλού κόστους κατ΄οίκον - Η διαδικασία