Είναι γνωστά τα οφέλη της υγιεινής διατροφής για τον οργανισμό. Όσοι ακολουθούν υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή μειώνουν τον κίνδυνο χρόνιων νόσων όπως ο διαβήτης, η καρδιοπάθεια, η υπέρταση και ο καρκίνος.

Η υγιεινή διατροφή βοηθά να λαμβάνετε τη σωστή ισορροπία βιταμινών, μετάλλων και άλλων θρεπτικών ουσιών. Βοηθά επίσης να αισθάνεστε καλά και να έχετε ενέργεια, ενώ συμβάλλει και στην καλύτερη αντιμετώπιση του στρες.

Για έναν υγιεινό τρόπο ζωής, χωρίς συμβιβασμούς στην απόλαυση, ο Μπάρμπα Στάθης δημιούργησε τη νέα σειρά γευμάτων Γεύση & Υγεία. Τα γεύματα αναπτύχθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολυξένης Κουτκιά- Μυλωνάκη ενδοκρινολόγου, Διευθύντριας τμήματος διαιτολογίας Νοσοκομείου Υγεία, βάσει των οδηγιών της Αμερικανικής Διαβητολογικής εταιρείας για υγιεινή διατροφή.

Τα γεύματα είναι υψηλής διατροφικής αξίας και φτιαγμένα με τον σωστό συνδυασμό πρωτεϊνών, σύνθετων υδατανθράκων «καλής ποιότητας» και μη κορεσμένων λιπών και είναι η τέλεια επιλογή για μία υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες ώστε να αργεί η απορρόφηση γλυκόζης που επηρεάζει το μεταγευματικό σάκχαρο. Επιπλέον, η χαμηλή περιεκτικότητά τους σε σάκχαρα και σε αλάτι, τα καθιστά κατάλληλα για άτομα που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη ή υπέρταση, πάντα με την κατάλληλη καθοδήγηση και σύμφωνη γνώμη ειδικού ιατρού ή διατροφολόγου.

Η ποικιλία γεύσεων της σειράς Γεύση & Υγεία ικανοποιεί και τα πιο απαιτητικά γούστα! Με γεύσεις επιλεγμένες από την ελληνική, παραδοσιακή κουζίνα, το Μπριάμ, οι Μπάμιες λαδερές με κοτόπουλο και τα Φασολάκια λαδερά με λιαστή ντομάτα και πατάτα είναι κλασικές επιλογές, ενώ η σειρά συμπληρώνεται με πιο ξεχωριστές γεύσεις, όπως Πέννες ολικής άλεσης με σπανάκι και ανθότυρο και Σολομό με ψητά λαχανικά.

Όλα τα γεύματα περιέχουν εγγυημένα λαχανικά Μπάρμπα Στάθης, είναι μαγειρεμένα με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και είναι χωρίς συντηρητικά. Δεν χρειάζονται καμία προεργασία ή προσθήκη υλικού, είναι έτοιμα σε 4’ σε φούρνο μικροκυμάτων ή σε 20’ σε συμβατικό φούρνο. Ψήστε τα, απευθείας από το ψυγείο και απολαύστε τα στο σπίτι ή και στο γραφείο!
Με τη νέα, καινοτόμο σειρά γευμάτων Γεύση & Υγεία μπορείτε να ακολουθείτε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, εύκολα και γρήγορα, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στη γεύση!

*Θα τα βρείτε στα ψυγεία σε επιλεγμένα super market και σημεία πώλησης.

Μάθετε περισσότερα σε αυτό το link.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Μ. Κουκουράκης: Έρχονται ριζικές αλλαγές στην αντιμετώπιση του καρκίνου
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management