Συγκεκριμένα, γνωρίζοντας ότι ο βήχας και ο έρωτας… δεν κρύβονται, η ομάδα κρούσης κατά του κρυολογήματος της Lanes προσπάθησε να ανιχνεύσει στο Twitter τον «βήχα» ανυποψίαστων χρηστών και να τους ευχηθεί #perastika στέλνοντας τους ένα kit με βιταμίνες Lanes.

Επιπλέον, η Lanes, γνωρίζοντας την καθοριστική σημασία της βιταμίνης C για την τόνωση του ανοσοποιητικού, έδωσε και τη δυνατότητα σε χρήστες που ταλαιπωρούνταν από κρυολόγημα και δεν τους είχε εντοπίσει το «ραντάρ» της να «μοιραστούν» μαζί της τα συναχωμένα tweets τους και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό με δώρο ένα kit βιταμινών C & Echinacea.

Η ενέργεια ξεκίνησε στις 14 Ιανουαρίου και ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου, έχοντας προσφέρει τα #perastika της σε 100 «άρρωστους» χρήστες του twitter. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την πετυχημένη ενέργεια στο ακόλουθο link: https://www.youtube.com/watch?v=VpQDs8EaZNg.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ενέργεια αυτή αποτελεί ένα ακόμα δείγμα της νέας ταυτότητας της Lanes, καθώς αποδεικνύει έμπρακτα το όραμά της να είναι σύμμαχος όλων αυτών που αναζητούν δύναμη και ενέργεια για να ανταπεξέλθουν στην απαιτητική καθημερινότητα, «συμπληρώνοντάς» τους και βοηθώντας τους να είναι ο καλύτερος τους εαυτός!

Lanes, σε συμπληρώνει!

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πώς συνδέεται η καθιστική ζωή με τα ινομυώματα [μελέτη]
Ανδρουλάκης από το "Βενιζέλειο": Έχουμε τις υψηλότερες ιδιωτικές δαπάνες Υγείας
ΠΦΣ: Η απαγόρευση των παράλληλων εξαγωγών βελτίωσε την κατάσταση με τις ελλείψεις φαρμάκων