Ένας άνδρας έχει 17% πιθανότητες να νοσήσει από καρκίνο του προστάτη στην διάρκεια της ζωής του, αλλά με αυξημένη επαγρύπνηση και εντατικό προσυμπτωματικό έλεγχο η νόσος ανακαλύπτεται σε αρχικά στάδια. Αυτό συνεπάγεται την αποτελεσματική αντιμετώπισή της πριν η κακοήθεια ξεφύγει από το όργανο και εξαπλωθεί.

Περισσότερες από 90% των περιπτώσεων των νεοδιαγνωσμένων καρκίνων του προστάτη αφορούν εντοπισμένη και περιορισμένη νόσο στο συγκεκριμένο όργανο.

Στη βάση αυτή, με αφορμή την Πανευρωπαϊκή Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη (15/9) και στόχο την ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού για την αξία των προληπτικών εξετάσεων, το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center προσφέρει σε κάθε ενδιαφερόμενο ένα ολοκληρωμένο πακέτο προληπτικού ελέγχου του προστάτη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή, κατόπιν ραντεβού.

Ειδικότερα, το πλήρες πακέτο εξετάσεων, το οποίο προσφέρεται στην τιμή των 30 ευρώ, περιλαμβάνει:

- Κλινική Εξέταση από Ουρολόγο
- Υπέρηχο προστάτη, κύστεως και νεφρών
- Ολικό PSA
- Free PSA

Για να κλείσουν το ραντεβού τους και να κατοχυρώσουν το δικαίωμά τους για την προσφορά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016 στο τηλέφωνο 210.6972315 (από 08.30 - 15.30) ή να στείλουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Ειδήσεις υγείας σήμερα
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA
Το Τai chi βελτιώνει την ποιότητα ύπνου ασθενών με προχωρημένο καρκίνο πνεύμονα [μελέτη]
Πώς θα αυξήσουμε την αντοχή μας