Τα φαντασμαγορικά fashion shows του «Athens Xclusive Designers Week» στήριξε η British American Tobacco Hellas με το νέο, καινοτόμο προϊόν θερμαινόμενου καπνού, glo™. Καταξιωμένοι και νέοι σχεδιαστές, εντυπωσιακά μοντέλα, διάσημα fashion brands κι εκλεκτοί καλεσμένοι έδωσαν το «παρών» στο πενθήμερο ραντεβού ομορφιάς.

Το glo είναι ένα καινοτόμο προϊόν, σχεδιασμένο αποκλειστικά για αυτούς που αναζητούν μια νέα απολαυστική εμπειρία καπνού, με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο, σε σχέση με το συμβατικό τσιγάρο. Χάρη στην τεχνολογία Advanced Heat™, το glo θερμαίνει ειδικά σχεδιασμένες ράβδους καπνού (NEO™ Sticks), παράγοντας αερόλυμα με περίπου 90%-95% λιγότερες τοξικές ουσίες σε σχέση με τον καπνό του τσιγάρου (μεταξύ των 9 βλαβερών συστατικών που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συστήνει τη μείωσή τους στον καπνό του τσιγάρου). Η νέα πρόταση για τους ενήλικες καπνιστές στην Ελλάδα, που φέρνει σημαντικές επενδύσεις και θέσεις εργασίας στη χώρα, στήριξε την εβδομάδα μόδας δίνοντας έμφαση τόσο στην προηγμένη τεχνολογία θέρμανσης περιμετρικά του καπνού όσο και στο πρωτοποριακό και εύχρηστο design.

Η British American Tobacco, με στόχο να ηγηθεί της κατηγορίας των προϊόντων δυνητικά μειωμένου κινδύνου, έχει επενδύσει πάνω από 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια τα τελευταία έξι χρόνια στην έρευνα και ανάπτυξη των εναλλακτικών, στο κάπνισμα, προϊόντων με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο, όπως είναι τα προϊόντα θερμαινόμενου καπνού και τα προϊόντα ατμίσματος. Παγκοσμίως, πάνω από 1.500 επιστήμονες και ειδικοί εργάζονται στα κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας, με στόχο να εξασφαλίσουν ότι οι ενήλικες καπνιστές έχουν στη διάθεσή τους μια ευρεία γκάμα καινοτόμων προϊόντων.

Η συσκευή είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα μέσω των καταστημάτων και e-shop της NOBACCO (nobacco.gr/glo), ενώ οι ράβδοι καπνού που χρησιμοποιούνται στη συσκευή είναι διαθέσιμες στα καταστήματα NOBACCO και σε άλλα σημεία πώλησης καπνού σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Σχετικά με την British American Tobacco

H British American Tobacco είναι μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρείες στον κλάδο των ταχέως κινούμενων καταναλωτικών αγαθών (FMCG), παρέχοντας προϊόντα καπνού και νικοτίνης σε εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Ο Όμιλος απασχολεί πάνω από 55.000 ανθρώπους, διαθέτει εργοστάσια σε 42 χώρες και κατέχει ηγετική θέση σε πάνω από 55 χώρες. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο Όμιλο στον τομέα των προϊόντων ατμίσματος παγκοσμίως με βάση τα έσοδα του 2017. Το στρατηγικό της χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει διεθνώς γνωστά εμπορικά σήματα τσιγάρων αλλά και μια αυξανόμενη γκάμα Προϊόντων Επόμενης Γενιάς. To 2017 ο Όμιλος ανακοίνωσε έσοδα 20 δισεκατομμύρια λίρες και κέρδη από τις δραστηριότητες, ύψους 6,5 δισεκατομμύρια λίρες. Τον Ιούλιο του 2017, η British American Tobacco p.l.c. εξαγόρασε το υπόλοιπο 57,8% της Reynolds American Inc., δημιουργώντας μια ισχυρή, παγκόσμια εταιρεία καπνού και νικοτίνης.

Σχετικά με την British American Tobacco Hellas

Η British American Tobacco Hellas δημιουργήθηκε το 1999 από τη συγχώνευση των εταιρειών British American Tobacco Hellas ΕΠΕ και Rothmans Εταιρία Διανομών ΑΕΕ. Σήμερα είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην ελληνική αγορά προϊόντων καπνού και νικοτίνης, με σημαντική συμβολή στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, υψηλές διακρίσεις σε θέματα απασχόλησης και έμφαση σε καινοτόμες πρωτοβουλίες. Η εταιρεία απασχολεί 100 άτομα κι έχει γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Εκτός από την ελληνική αγορά, η Περιφέρειας της Νότιας Ευρώπης της British American Tobacco περιλαμβάνει την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, τη Μάλτα, την Κύπρο, το Ισραήλ, τις Κανάριους Νήσους, το Γιβραλτάρ και την Ανδόρα.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Στο επίκεντρο η ψυχική υγεία και η ψηφιακή ζωή των εφήβων
ΕΛΙΚΑΡ: Δωρεάν καρδιολογικοί έλεγχοι σε Καρδάμυλα και Βολισσό Χίου
Δραματικές οι ελλείψεις φυσικοθεραπευτών στα δημόσια νοσοκομεία.