Αν είστε αποφασισμένοι να κόψετε το κάπνισμα, έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τη μοναδική ηλεκτρονική μέθοδο Antismoking Elektromeridian Combra. Τα Antismoking Centers δραστηριοπούνται στην υπηρεσία διακοπής του καπνίσματος.

Η μέθοδος elektromeridian kobra που εφαρμόζεται αποκλειστικά στα Antismoking Centers από το 1986, συνδυάζει τη σύγχρονη τεχνολογία παράλληλα με τις εναλλακτικές θεραπείες.

20 λεπτά αρκούν για να απαλλαγείτε οριστικά από τον εφιάλτη του καπνίσματος και να αποκτήσετε μια καλύτερη ζωή.

Επιστημονικές μελέτες και μαρτυρίες απέδειξαν ότι 9 στους 10 καπνιστές απαλλάχτηκαν από την συνήθεια του καπνίσματος.

Η μέθοδος αναπτύχθηκε ταχύτατα από το 1997 σε όλο τον κόσμο και μάλιστα στα 8 Χρόνια της λειτουργίας του πρώτου αντικαπνιστικού κέντρου στην Ελλάδα χιλιάδες καπνιστές έχουν κόψει το κάπνισμα.

Η μέθοδος που χρησιμοποιείται από το δίκτυο των ANTISMOKING CENTERS βασίζεται στην ωτοθεραπεία. Λειτουργεί διεγείροντας συγκεκριμένες νευρικές απολήξεις με αποτέλεσμα τη διακοπή του καπνίσματος με ποσοστό επιτυχίας 95%. Η επιτυχία δεν στηρίζεται στον ισχυρό χαρακτήρα και στην αντοχή του καπνιστή , παρά μόνο στην επιθυμία του να απαλλαγεί από το τσιγάρο.

Με την κατάλληλη ποσότητα ερεθισμάτων που μεταφέρονται μέσω την ηλεκτρονικής συσκευής, προκαλείται στα όργανα του σώματος ένα ειδικό 'μικρομασάζ', το οποίο ενεργοποιεί τον οργανισμό έτσι ώστε να διαλυθούν ταχύτερα η νικοτίνη, η πίσσα και τα άλλα προϊόντα του καπνού που αθροίζονται με τα χρόνια στους βλεννογόνους αδένες, πνεύμονες, ιστούς κλπ.

Για το 75% των καπνιστών αρκεί μόνο μία επίσκεψη 20 λεπτών για να σταματήσουν το κάπνισμα. Αν χρειαστεί ωστόσο, μπορεί να ακολουθήσουν ως και 4 επιπλέον επισκέψεις δωρεάν, μέσα σε 6 μήνες. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες (από 14-94 ετών) και είναι εντελώς ανώδυνη ενώ πρέπει να τονιστεί η έλλειψη παρενεργειών (π.χ.

στερητικό σύνδρομο, αύξηση βάρους κλπ).

Όποιος επιθυμεί να διακόψει το κάπνισμα, ενισχύει την προσπάθεια του, ανώδυνα και χωρίς φάρμακα ενώ το αποτέλεσμα είναι άμεσο από την πρώτη κιόλας επίσκεψη.

Η διακοπή του καπνίσματος αναμένεται να αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον για το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας που σημειώνει ένα αρνητικό ρεκόρ μετά και την απόφαση από την Ελληνική Βουλή, της επίσπευσης της εφαρμογής σχετικού νόμου για την χρήση προϊόντων καπνού σε ιδιωτικούς κα δημόσιους χώρους από την 1η Ιουλίου 2009.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ: 801 11 88 111  και στο www.antismokingcenter.gr.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πρόγραμμα "Προλαμβάνω": Έρχονται προληπτικές εξετάσεις για καρδιά και παχύ έντερο
Εντοπίστηκαν 50 νέες περιοχές του γονιδιώματος που συνδέονται με κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου στα νεφρά
Πώς να διαχειριστώ τις σκέψεις ότι η ζωή δεν έχει νόημα