Με αφορμή την Απαγόρευση του Καπνίσματος από την 1 Ιουλίου σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους, το NICORETTE σας προτρέπει: Μην κόψετε το τσιγάρο για την απαγόρευση, κόψτε το για εσάς!

Η διακοπή του καπνίσματος είναι μια πραγματικά πολύ μεγάλη πρόκληση. Χρειάζεται πολύ μεγάλη θέληση και επιμονή για να το κόψεις… και τις περισσότερες φορές αυτή η θέληση δεν είναι αρκετή για να νικήσεις την επιθυμία. To NICORETTE είναι ένα κλινικά ελεγμένο βοήθημα για τη διακοπή του καπνίσματος.

Παρέχει στον οργανισμό φαρμακευτική νικοτίνη αρκετή για να περιορίσει την ανάγκη σας για κάπνισμα, χωρίς να σας επιβαρύνει με τις βλαβερές ουσίες του τσιγάρου.

Το NICORETTE μαζί με τη θέλησή σας, σας βοηθάει να ξεπεράσετε την επιθυμία σας και τελικά να κόψετε το τσιγάρο. Δοκιμάστε NICORETTE σε Τσίχλα, Patch ή Υπογλώσσιο Δισκίο.

Συμβουλευθείτε, το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας για τη μορφή υποκατάστασης νικοτίνης που υποκαθιστά ταυτόχρονα τη νικοτίνη και τις κινήσεις του καπνίσματος. Αναζητήστε το στα Φαρμακεία ή συμβουλευτείτε τα Ιατρεία διακοπής καπνίσματος και απολαύστε τη ζωή όπως πραγματικά σας αξίζει: χωρίς εξάρτηση από το τσιγάρο.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Απάντηση Γεωργιάδη στις αιτιάσεις για την κάλυψη του Conference Cup από το νοσοκομείο "Ευαγγελισμός"
Κερδίζει την πατέντα για το εμβόλιο Covid η Moderna
Πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά για την ένταξη 700 γιατρών στα ΚΕΠΑ