Τέρψη & Ζωή

Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014

Διακοπές low budget: 30 tips καλοκαιρινής οικονομίας

Δεν θα χάσουμε τις διακοπές μας ούτε και αυτό το καλοκαίρι, αλλά θα τα καταφέρουμε κάνοντας οικονομία. Και έχουμε έναν τρόπο για κάθε ξεχωριστό στάδιο των διακοπών, από τις κρατήσεις και την προετοιμασία, μέχρι την μεταφορά στο νησί και την καθημερινότητα στην παραλία, ώστε να καταφέρετε να περικόψετε τα έξοδα.

Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014

Ερημικές βουτιές: 7 νησάκια… δίπλα στα νησιά

Βουτιές δίπλα σε ελάφια και παγώνια. Ηλιοθεραπεία στην πιο τιρκουάζ παραλία του κόσμου. Γαλαζοπράσινες ανακαλύψεις στο πιο νότιο σημείο της Ελλάδας και γυμνισμός στον ιδιωτικό σας ορμίσκο κάπου στις Κυκλάδες.

Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

Διακοπές για χαλάρωση: 5 ''αραχτοί'' προορισμοί

Από την Γαύδο ως την Αλόννησο και από την Ικαρία μέχρι ένα μυστικό νησάκι του Ιονίου, φτιάχνουμε τον χάρτη των πιο χαλαρών διακοπών στην Ελλάδα.

Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014

Κύθνος: Κυκλαδίτικη βουτιά κοντά στην Αθήνα

Γραφικοί οικισμοί, μια παραλία-superstar, τοπικές γεύσεις και γιορτές: Η Κύθνος βρίσκεται στην διπλανή πόρτα και μας προκαλεί για ήσυχα weekends με κυκλαδίτικο αέρα.

Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014

Βελιγράδι: Τα top αξιοθέατα σε μια βόλτα

Τα ελληνικά τρένα επιστρέφουν στο Βελιγράδι και εμείς το γιορτάζουμε, συγκεντρώνοντας τα κορυφαία αξιοθέατα που πρέπει να δείτε στην σερβική πρωτεύουσα.

Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014

Τα δέκα μεγαλύτερα ψέματα σε μια σχέση

Σχέση χωρίς ψέμα δεν υφίσταται και οι δικαιολογίες που κατά καιρούς λέμε για να τα… μαζέψουμε είναι δεκάδες. Δείτε τις δέκα πιο δημοφιλείς.

Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2014

Παιδικές κατασκηνώσεις: Τα παιδία παραθερίζει

Παιχνίδι, μπάνιο, αθλητισμός, δημιουργία, άφθονη διασκέδαση. Οι εγγραφές για τις παιδικές κατασκηνώσεις ξεκίνησαν και εμείς προτείνουμε αποδράσεις στις καλύτερες.

Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014

20 σημάδια ότι είστε εργασιομανείς

Μήπως το παρακάνετε με τη δουλειά; Εντοπίστε τα σημάδια της εργασιομανίας για να την αναγνωρίσετε και να την αντιμετωπίσετε.

Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014

Καθαρισμός σπιτιού: Συμβουλές για ''καλές'' νοικοκυρές

Είναι μια βρώμικη δουλειά, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει. Συμβουλές για αποτελεσματικό καθάρισμα σπιτιού με φυσικά και ''τεχνητά'' προϊόντα.

Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

5 λάθη που κάνετε στην ερωτική σας ζωή

Μάθετε τους τρόπους με τους οποίους σαμποτάρετε τα αισθηματικά σας, χωρίς να το συνειδητοποιείτε, με… επιστημονικές αποδείξεις.