Τέρψη & Ζωή

Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

7 μυστικά για να βγάλετε τέλειες γυμνές φωτογραφίες

Μυστικά και συμβουλές από επαγγελματίες για να βγάλετε τις τέλειες, απλώς καλλιτεχνικές ή και σέξι, γυμνές φωτογραφίες.

Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014

Τα ωραιότερα χωριά του Πηλίου

Τσαγκαράδα, Μηλιές, Άγιος Λαυρέντιος, Βυζίτσα, Ζαγορά. Φτιάχνουμε το δικό μας top-5 των χωριών του Πηλίου και συγκεντρώνουμε τα best of για φαγητό και διαμονή.

Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

Cinque Terre: Ιταλική ριβιέρα επί πέντε

Εξερευνούμε τα πέντε πανέμορφα ψαροχώρια της ιταλικής ριβιέρας που χτίζουν τον δικό τους ταξιδιωτικό μύθο, περίτεχνα σκαλισμένο στα βράχια της Λιγουρίας.

Δευτέρα, 08 Σεπτεμβρίου 2014

12 υποσχέσεις για τη νέα σεζόν που ξεκινά

Για τη νέα σεζόν που μόλις ξεκίνησε, συγκεντρώνουμε… μια ντουζίνα στόχους μαζί με τους κατάλληλους τρόπους να τους πετύχουμε για να έχουμε μια γεμάτη χρονιά.

Δευτέρα, 01 Σεπτεμβρίου 2014

Μαδρίτη: Ξενύχτια στην καρδιά της

Είναι ανάμεσα στις πιο ζωντανές, τις πιο ανήσυχες, εκείνες με τον περισσότερο χαρακτήρα και τη μεγαλύτερη αγάπη για τις τέχνες και την καλή ζωή. Γι’ αυτά είναι που οι επισκέπτες της καταλήγουν να την αγαπάνε.

Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

15 πράγματα που δεν ξέρατε για τα όνειρα

Το τελευταίο όνειρο που είδατε πριν ξυπνήσετε σήμερα το πρωί είχε διάρκεια 45 λεπτά. Και άλλα απίστευτα πράγματα που δεν ξέρατε για τα όνειρά σας.

Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014

Αγκίστρι: Το καλοκαίρι… δίπλα μας

Μικρά χαριτωμένα χωριουδάκια, φουντωτά πευκοδάση, παραλίες με κρυστάλλινα νερά. Σκηνικό διακοπών, μια ωρίτσα μακριά από την Αθήνα.

Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014

Δυτική Κρήτη: Όλος ο κόσμος σε μισό νησί

Οι καλύτερες παραλίες, τα πιο γοητευτικά χωριά, οι νοστιμότερες γωνιές και η εκθαμβωτική φύση της δυτικής Κρήτης σε 15 πανέμορφες στάσεις.

Δευτέρα, 04 Αυγούστου 2014

Οι Top 10 παραλίες της Ελλάδας

Εξωτικές, ιδιαίτερες, σταρ και εναλλακτικές. Σε κάθε περίπτωση μαγευτικές. Αυτές είναι οι δέκα καλύτερες παραλίες της Ελλάδας.

Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014

Παιχνίδια για να ''σκοτώσετε'' την ώρα στην παραλία

Δείτε πώς παίζονται πέντε από τα πιο διασκεδαστικά προφορικά παιχνίδια και ετοιμαστείτε για μαραθώνιες παρτίδες γέλιου στην παραλία μαζί με την παρέα σας.