Τέρψη & Ζωή

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015

11 τρικ για να εντυπωσιάζετε όποιον γνωρίζετε

Έξυπνες συμβουλές και αποτελεσματικά κόλπα για να κερδίζετε πανεύκολα τις πρώτες εντυπώσεις σε πάρτι και άλλες (πιο δύσκολες) κοινωνικές περιστάσεις.

Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

Οκτώ ''χρυσοί'' κανόνες για τις δημόσιες σχέσεις

Θέλετε να επικοινωνήσετε την υπηρεσία ή το προϊόν σας στα Μέσα, αλλά δεν ξέρετε πώς θα ξεκινήσετε; Οκτώ βήματα για να έχετε τις περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.

Τρίτη, 02 Δεκεμβρίου 2014

Πώς θα τα πιείτε οικονομικά κατ’ οίκον

Η βότκα κοστίζει, το ρούμι το ίδιο, όμως θέλετε να φέρετε κόσμο στο σπίτι και να πιείτε. Μπορείτε να το κάνετε, χωρίς να πληρώσετε πολλά. Δείτε πώς.

Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Τι να κάνω όταν έχω νεύρα;

Διαβάζετε αυτές τις γραμμές την ώρα που βγαίνουν καπνοί από τα αυτιά σας; Έχουμε όλες τις απαντήσεις που χρειάζεστε για να ηρεμήσετε.

Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014

Μικρά μυστικά για να οργανώσετε καλύτερα τη δουλειά

Οι καλές συνήθειες και τα έξυπνα τρικ που θα σας βοηθήσουν να δουλεύετε αποτελεσματικότερα αλλά χωρίς άγχος.

Τρίτη, 04 Νοεμβρίου 2014

Τα ωραιότερα μοναστήρια της Ελλάδας

Λαξευμένα σε απόκρημνα βράχια, σκαρφαλωμένα σε απότομες βουνοπλαγιές, μερικά από τα ωραιότερα μοναστήρια της Ελλάδας στις πιο φωτογενείς τους πόζες.

Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014

Σκληρές αλήθειες που θα σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο

Μια λίστα με αλήθειες που δεν θα σου υποσχεθούν συμπαντικές συνωμοσίες για όσα θέλεις να πετύχεις, αλλά που ίσως σε βοηθήσουν να τα πετύχεις μόνος σου.

Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014

Πώς να εισχύσετε την αποφασιστικότητά σας

Νικήστε την αναβλητικότητα και την τάση σας να αφήνετε μισοτελειωμένες δουλειές «για αύριο», ακολουθώντας μικρές συμβουλές που θα αυξήσουν την αποφασιστικότητά σας.

Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014

10 πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν γίνετε γονείς

Πήρατε τη μεγάλη απόφαση να αποκτήσετε απογόνους; Συγχαρητήρια. Ιδού δέκα πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν το επιχειρήσετε.

Δευτέρα, 06 Οκτωβρίου 2014

Πώς να του δείξω ότι τον θέλω;

Καίγεσαι, λιώνεις και χάνεσαι κάθε φορά που σου λέει καλημέρα, αλλά εκείνος δεν δείχνει να το ξέρει; Έχουμε πέντε τρόπους να του το δείξεις όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται.