Τέρψη & Ζωή

Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2016

Τα ανορθόδοξα resolutions μας για το 2016

Όχι, δεν θα γίνουμε (πάλι) υγιείς και κορμάρες. Φέτος, οι υποσχέσεις στον εαυτό μας είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες. Και πολύ πιθανότερο να πραγματοποιηθούν.

Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015

Τι να κάνω όταν έχω νεύρα;

Δέκα ιδέες που μπορείτε να δοκιμάσετε όταν έχετε νεύρα, για να ηρεμήσετε και να ξαναφτιάξετε τη διάθεσή σας.

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015

Σας ταλαιπωρεί η δουλειά; Πώς θα νιώσετε καλύτερα

Νιώθετε ότι το εργασιακό σας περιβάλλον σας ''πνίγει'' και κάνει κακό στην υγεία σας; Δείτε οκτώ απλούς τρόπους για να νιώσετε καλύτερα.

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015

Καλοκαιρινά weekends με αιτία

Ωραίες μουσικές και δροσερές βουτιές σε ένα ποτάμι με κρυστάλλινα νερά. Οι παραστάσεις που γεμίζουν τα θέατρα της Ευρώπης σε ένα κάστρο πάνω από τη θάλασσα. Βραδιές με παραμύθια για δράκους και νεράιδες σε μια κυκλαδίτικη Χώρα.

Τρίτη, 09 Ιουνίου 2015

Πώς θα φτιάξετε φυσικά εντομοαπωθητικά

Κουνούπια, κατσαρίδες, μύγες και αράχνες – γλυκιά μου – κάνουν τη ζωή στο σπίτι και έξω από αυτό δύσκολη. Δείτε πώς θα τα ξεφορτωθείτε με φυσικό τρόπο.

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015

Οι τύποι συναδέλφων που εύχεσαι να μην είχες

Εκείνος που μονίμως τρώει, εκείνος που αναζητά τον έρωτα μεταξύ λογιστηρίου και φωτοτυπικού, και άλλοι εκνευριστικοί τύποι συναδέλφων που όλοι έχουμε.

Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015

Με τι να ασχοληθώ;

Αν περνάτε ποτέ στιγμές που αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας ή τις επιλογές σας… μην ανησυχείτε. Συμβαίνει σε όλους, και ποτέ δεν είναι αργά.

Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015

Δέκα συχνές ανασφάλειες των ανδρών

Ο άνδρας είναι το ''ισχυρό'' φύλο, όμως όπως φαίνεται ακόμα και οι ισχυροί… πάσχουν. Δείτε τις δέκα πιο συχνές ανδρικές ανασφάλειες.

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015

Πώς θα ελέγξω τα όνειρά μου;

Τι είναι το lucid dreaming; Γιατί να θέλει κανείς να παρέμβει ή να ελέγξει τα όνειρα που βλέπει; Και πώς μπορείτε να το δοκιμάσετε;

Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015

Πόσο στοιχίζει το διαζύγιο;

Μάθετε με απλά λόγια την διαδικασία και τα είδη διαζυγίου, καθώς και το κόστος που θα πρέπει να επωμιστείτε αν αποφασίσετε πως ο γάμος σας έφτασε στο τέλος του.