Η Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών συνδιοργανώνουν την Πέμπτη 16/9/2021 στις 18:30 διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή του Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου στη Νοητική Έκπτωση».

H Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Perrotis College και επικεφαλής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων και επιχειρήσεων στον τομέα τροφίμων», κα Κυριακή Ζηνοβιάδου, της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα: «Κατάταξη, χαρακτηριστικά και αξιολόγηση κατηγοριών ελαιόλαδου με παρουσίαση πραγματικού εταιρικού και προϊοντικού προφίλ».

Η Καθηγήτρια Νευρολογίας Α.Π.Θ., Νευρολόγος- Ψυχίατρος, Θεολόγος και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών, κα Μάγδα Τσολάκη θα πραγματοποιήσει ομιλία  με τίτλο: «Η κλινική μελέτη MICOIL».

Η Καθηγήτρια Χημείας Α.Π.Θ., κα Αναστασία Πανταζάκη, θα πραγματοποιήσει ομιλία με τίτλο: «Βιοχημικές αλλαγές στο αίμα των ασθενών που πήραν Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο».

Για να παρακολουθήσετε τη διαδικτυακή ομιλία αρκεί να πατήσετε στον σύνδεσμο την ημέρα και ώρα της ομιλίας.

Meeting ID: 932 0768 9987

Passcode: 1234

Ειδήσεις υγείας σήμερα
"Λαϊκό": Για πρώτη φορά, ράντζα στη Μονάδα Μεταμοσχεύσεων
Εντοπίστηκαν εκατοντάδες νέα γονίδια που συνδέονται με τη διαταραχή χρήσης καπνού
Ασκήσεις για να κρατάτε σε φόρμα τον εγκέφαλο