Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 01 Απριλίου 2016

Πολύμηνη αναμονή για ακτινοθεραπεία

Ερώτηση της Υπεύθυνης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Υγείας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και βουλευτού Αττικής, Εύης Χριστοφιλοπούλου, σχετικά με την πολύμηνη αναμονή για ακτινοθεραπεία στα δημόσια νοσοκομεία των ασθενών με καρκίνο.

Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011

Με διακοπή κινδυνεύει η λειτουργία του Τμήματος Ακτινοθεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας

Με διακοπή κινδυνεύει η λειτουργία του Τμήματος Ακτινοθεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, αναφέρει στην ερώτησή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηρώ Διώτη.

Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2009

Kαθυστέρηση προμήθειας εξομοιωτή ακτινοθεραπείας

Παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις, συνεχίζεται ο εμπαιγμός των καρκινοπαθών της δυτικής Ελλάδας οι οποίοι περιμένουν εδώ και ένα χρόνο την προμήθεια εξομοιωτή ακτινοθεραπείας από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου. Το θέμα επαναφέρει με δεύτερη ερώτησή του προς τον υπουργό υγείας, ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Τσούκαλης, τονίζοντας ότι έχει ξεχειλίσει η οργή των ασθενών.

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2008

Ειδικό μηχάνημα ακτινοθεραπείας για παιδιά με καρκίνο

Στο θέμα της μη αγοράς ειδικού μηχανήματος ακτινοθεραπείας για παιδιά με καρκίνο αναφέρεται η ερώτηση 10 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Δευτέρα, 07 Απριλίου 2008

ΣΥΡΙΖΑ: Σε τέλμα η ακτινοθεραπεία παιδιών και ενηλίκων με καρκίνο

Στο τέλμα που χαρακτηρίζει την ακτινοθεραπεία ανθρώπων με καρκίνο αναφέρεται σε ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αθανάσιος Λεβέντης.

Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2008

ΣΥΡΙΖΑ: Άμεση προμήθεια εξομοιωτή ακτινοθεραπείας για το Π.Γ.Ν. Πατρών

Την ανάγκη άμεσης προμήθειας του βασικότερου μηχανήματος (εξομοιωτής) για την ακτινοθεραπεία των καρκινοπαθών της Δυτικής Ελλάδας επισημαίνει με ερώτησή του, ο βουλευτής Αχαΐας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Νίκος Τσούκαλης