Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

«Απαραίτητη η εντατικοποίηση των ελέγχων και η εφαρμογή της νομοθεσίας για το κάπνισμα»

Ερώτηση του βουλευτή με το Ποτάμι Γιώργου Μαυρωτά προς τον Υπουργό Υγείας.

Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010

Νέα στοιχεία για το παθητικό κάπνισμα των παιδιών

Τα νέα ευρήματα της έρευνας για τις επιπτώσεις του παθητικού καπνίσματος στην υγεία των παιδιών, παρουσίασαν για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό επίπεδο την Τετάρτη 23 Ιουνίου, ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θόδωρος Σκυλακάκης και η Ευρωβουλευτής του Κόμματος των Συντηρητικών του Ην. Βασιλείου Μαρίνα Γιαννακουδάκη.

Τρίτη, 22 Ιουνίου 2010

Εκδήλωση για το παθητικό κάπνισμα

Ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θόδωρος Σκυλακάκης και η Ευρωβουλευτής του Κόμματος των Συντηρητικών του Ην. Βασιλείου Μαρίνα Γιαννακουδάκη, διοργανώνουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εκδήλωση για τις επιπτώσεις του παθητικού καπνίσματος στην υγεία των παιδιών.

Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010

Πρωτοβουλία για συμμαχία κατά της έκθεσης των παιδιών στο παθητικό κάπνισμα

Ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θόδωρος Σκυλακάκης, μέλος της Επιτροπής Δημόσιας Υγείας, Περιβάλλοντος, και Ασφάλειας Τροφίμων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, έλαβε πρωτοβουλία για συμμαχία κατά της έκθεσης των παιδιών στο παθητικό κάπνισμα.

Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2009

Απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους κλειστούς χώρους

Στο θέμα της απαγόρευσης του καπνίσματος σε όλους τους κλειστούς χώρους αναφέρεται η ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, 'Εκτορα Νασιώκα.

Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2009

Δεν βοηθά η Πολιτεία τους καπνιστές

Οι καπνιστές καλούνται να κόψουν το κάπνισμα αλλά δεν βοηθούνται από την Πολιτεία, η οποία έκοψε τη χορήγηση των φαρμάκων που συμβάλλουν στη διακοπή του καπνίσματος, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Λεβέντης.

Παρασκευή, 05 Δεκεμβρίου 2008

Ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη συζήτηση του νομοσχεδίου για το κάπνισμα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε χθες στη Βουλή στη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπ. Υγείας για το κάπνισμα και το αλκοόλ. Ανάμεσα στα άλλα πρότεινε την απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους δημόσιους χώρους, χωρίς εξαιρέσεις.

Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2008

Στην ολομέλεια το νομοσχέδιο για το κάπνισμα

Ξεκινά στις 6 σήμερα το απόγευμα, η συζήτηση στη Βουλή η συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου Νόμου που κατέθεσε το υπουργείο Υγείας για την ‘Προστασία ανηλίκων από τον καπνό και τα αλκοολούχα ποτά και άλλες διατάξεις’.