Video

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021, 10:01

Απαραίτητη η χρήση εμβολίων κατά του HPV

O γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ, Γιώργος Στεργίου υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, στον χαιρετισμό του στην ημερίδα του iatronet.gr για τον ιό HPV, ότι η σημασία της πρόληψης έχει γίνει πλέον συνείδηση σε εκατ. ανθρώπους παγκοσμίως.

Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021, 11:54

Ιός HPV: Η σημασία της πρόληψης και του εμβολιασμού

Για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει τα δύο τελευταία χρόνια η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Καρκινάκι» σε ότι αφορά την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση στο κομμάτι της πρόληψης του ιού HPV, αναφέρθηκε στον χαιρετισμό του στην ημερίδα του iatronet.gr για τον HPV, o πρόεδρος της ΑΜΚΕ «Καρκινάκι», κ. Γιάννης Λιάρος.

Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2021, 13:00

Γιώργος Κεσίσης: Καρκίνος του ουροποιητικού και ανοσοθεραπείες

Στην πρόληψη και θεραπεία του ουρολογικού καρκίνου αναφέρθηκε επισταμένως στην ημερίδα του iatronet.gr για τον ουρολογικό καρκίνο, ο παθολόγος - ογκολόγος, κ. Γιώργος Κεσίσης. Το ουροποιητικό σύστημα μπορεί να πληγεί από διαφορετικούς τύπους καρκίνου.

Τρίτη, 01 Ιουνίου 2021, 12:33

Δημήτρης Φιλίππου: Η πρόοδος της επιστήμης προσφέρει πολλά στην καταπολέμηση του καρκίνου

Πολλές και σημαντικές πληροφορίες για τον ουρολογικά καρκίνο έδωσε ο πρόεδρος του ΕΟΦ, κ. Δημήτρης Φιλίππου στην σχετική ημερίδα του iatronet.gr. H αύξηση και η επιθετικότητα πολλών μορφών καρκίνου του ουροποιητικού και ιδιαίτερα στις νεαρές ηλικίες είναι τα χαρακτηριστικό της εποχής.

Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021, 11:28

Δημήτρης Κουτζαμάνης: Η ψυχολογία του άνδρα μετά από καρκίνο του προστάτη

Στις  ψυχολογικές επιπτώσεις και τις σωματικές συνέπειες του ουρολογικού καρκίνου και ειδικότερα της εμφάνισης του καρκίνου του προστάτη στους άνδρες από τα 50 και μετά που επηρεάζουν τη σχέση ενός ζευγαριού σε μία χρονική περίοδο όπου τα παιδιά πιθανά  έχουν φύγει από το σπίτι και το ζευγάρι προσπαθεί να ανανεώσει ή να ξαναχτίσει την σχέση του, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του στην ημερίδα του iatronet.gr για τον ουρολογικό καρκίνο, ο σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, κ. Δημήτρης Κουτζαμάνης.

Τρίτη, 25 Μαΐου 2021, 14:17

Ουρολογικός καρκίνος και ψυχολογικές επιπτώσεις

Οι ασθενείς με καρκίνο εκτίθενται σε πολλαπλές πιέσεις, επισημαίνει στην ομιλία της στην ημερίδα του iatronet.gr για τον ουρολογικό καρκίνο, η σύμβουλος ψυχικής Υγείας, κ. Νάνσυ Ψημενάτου.

Παρασκευή, 21 Μαΐου 2021, 13:44

Συμμαχίες και συνεργασίες για την αντιμετώπιση του καρκίνου της ουροδόχου κύστης

Με ένα πολύ ενδιαφέρον μήνυμα - ομιλία χαιρέτησε την ημερίδα του iatronet.gr για τον ουρολογικό καρκίνο, ο εκτελεστικός διευθυντής του Παγκόσμιου Συνασπισμού ασθενών με καρκίνο της ουροδόχου κύστης, Alex Filicevas.

Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021, 13:13

Καρκίνος ουροποιητικού: Έγκαιρη διάγνωση και εμπιστοσύνη στον θεράποντα ιατρό

Ο γιατρός – ουρολόγος κ. Χρήστος Λεβέντης, μαζί με δύο ασθενείς με καρκίνο της ουροδόχου κύστης σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση από το μακρινό Διδυμότειχο, αναλύουν διεξοδικά στην ημερίδα του iatronet.gr αφενός ο γιατρός πως και με ποιο τρόπο μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τον ουροποιητικό καρκίνο, και αφετέρου τι αισθάνονται οι ασθενείς και πως νοιώθουν μετά την εμπειρία τους από την ασθένεια.

Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021, 10:34

Φωτεινή Χριστοδούλου: Τα δικαιώματα των ασθενών με καρκίνο

Στην ψυχοκοινωνική υποστήριξη των ασθενών και την προάσπιση των νομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων τους εντός και εκτός νοσοκομείου, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στην ομιλία της στην ημερίδα του iatronet.gr για τον ουρολογικό καρκίνο, η κοινωνική λειτουργός του  Κ.Ε.Φ.Ι, κ. Φωτεινή Χριστοδούλου.

Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021, 12:27

Ιωάννα Στοΐλη: «Δεν θέλω να με κοιτάζουν με περιέργεια ή απέχθεια»

Η καθημερινότητα για ένα ασθενή με ψωρίαση έχει πολλά προβλήματα λόγω του ότι η καραντίνα αλλά και τα μέτρα προστασίας δεν του έδωσαν την δυνατότητα να ζήσει φυσιολογικά. Ο ασθενής πάντως αυτός έχει ήδη προ πολλού βάλει τον εαυτό του σε καραντίνα καθώς τα σημάδια της ασθένειάς του είναι ορατά.