Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

Το Grexit και τα αντικαπνιστικά μέτρα...

Με 14 λέξεις σε πρόσφατη εγκύκλιο του υπουργείου Υγείας, ζητούνται έλεγχοι για το κάπνισμα στους κλειστούς χώρους.Οι λέξεις περιλαμβάνονται σε ένα σχετικά μεγάλο κείμενο, το οποίο ορίζει τη διαδικασία υγειονομικών ελέγχων ενόψει Πάσχα.

Τρίτη, 24 Μαΐου 2011

Χάθηκε η...μπάλα με τις καταγγελίες για το κάπνισμα

Η αποτυχία των αντικαπνιστικών μέτρων αποτυπώνεται στα στατιστικά στοιχεία της γραμμής '1142'.Το σύνολο των καταγγελιών έχουν φτάσει τις 25.

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011

′Άδειασμα′ Λοβέρδου για το κάπνισμα

Στροφή 180 μοιρών στο θέμα του αντικαπνιστικού νόμου, έκανε ο υπουργός Υγείας.Ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος εμφανιζόταν έτοιμος να διαμορφώσει ένα πιο 'χαλαρό' πλαίσιο.

Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010

Χωρίς τσιγάρο και το ΙΚΑ

Φιλότιμη είναι η προσπάθεια των υπηρεσιών του ΙΚΑ για την απαγόρευση του καπνίσματος.Η γενική διευθύντρια Υπηρεσιών Υγείας κ.

Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010

Αγγίζουν τις 1.000 οι καταγγελίες για το κάπνισμα

Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας ενημέρωσης για τα αντικαπνιστικά μέτρα. Τα πρόστιμα θα αρχίσουν από τον Οκτώβριο, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του υπουργείου ΥγείαςΟι παραβάσεις, όμως, φαίνεται ότι έχουν αυξητική τάση.

Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

Εύλογες αμφιβολίες για το κάπνισμα

Η διακοπή του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους, αποτελεί ένα στοίχημα για την κοινωνία. Η εφαρμογή του – ειδικά στον ιδιωτικό τομέα – είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

Και ′φακέλωμα′ των καπνιστών

Μετά την ηλεκτρονική συνταγογράφηση, έρχεται και το ηλεκτρονικό 'φακέλωμα' των καπνιστών!Το συμπέρασμα βγαίνει από τη συνέντευξη της υπουργού Υγείας Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου για τη διακοπή του καπνίσματος από 1ης Σεπτεμβρίου.

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2010

Η ασάφεια της υπουργού…

Μάλλον σαφέστερη θα πρέπει να γίνει η υπουργός Υγείας κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου…Μια ερώτηση δημοσιογράφου, αφορούσε την απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους.

Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2010

Απαγόρευση καπνίσματος: από Μάρτη και βλέπουμε…

…Και τώρα που τελείωσαν οι γιορτές, το υπουργείο Υγείας σκέφτεται πώς θα επαναφέρει το θέμα της απαγόρευσης του καπνίσματος στους κλειστούς χώρους.

Τρίτη, 26 Μαΐου 2009

Ετοιμάζεται υπουργική απόφαση για το κάπνισμα στα κέντρα

Στα...σκαριά είναι απόφαση του υπουργείου Υγείας για το κάπνισμα στα εστιατόρια και τα κέντρα διασκέδασης. Η απόφαση θα προβλέπει πώς θα γίνεται ο διαχωρισμός του χώρου των καπνιστών.