Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019

Ο Π.Σ.Φ. ζητά εξηγήσεις

Πολλές περικοπές μαζεύτηκαν και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών (Π.Σ.Φ.) ζητά εξηγήσεις από τον ΕΟΠΥΥ.Πιο συγκεκριμένα:Γίνονται περικοπές σε γνωματεύσεις φυσικοθεραπείας, οι οποίες έχουν θεωρηθεί από τους ελεγκτές Ιατρούς σε προθεσμία που υπερβαίνει τις 10 ημέρες που ναι μεν έθετε ως περιθώριο θεώρησης ο παλιός ΕΚΠΥ, δε θέτει όμως ο νέος ΕΚΠΥ.

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018

Είχε αποτέλεσμα ο αγώνας

Oι αγώνες των φυσικοθεραπευτών ευοδώθηκαν και τελικά ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης δέχτηκε την απόσυρση της παραγράφου του άρθρου 74 που προέβλεπε την παροχή φυσικοθεραπείας σε Γυμναστήρια αναγνωρίζοντας τις αιτιάσεις του Π.

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018

4ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικοθεραπείας

Ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι και 22 Απριλίου το 4ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικοθεραπείας, που θα γίνει στη συμπρωτεύουσα.

Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2018

Προσωρινός πίνακας κατάταξης για 37 θέσεις φυσικοθεραπείας

Αναρτήθηκε στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού και στην ενότητα «Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα», ο προσωρινός πίνακας κατάταξης για 37 θέσεις φυσικοθεραπείας, οκτάμηνης διάρκειας πλήρους απασχόλησης σε 19 Δήμους της χώρας.

Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017

Λήγει η προθεσμία για 38 θέσεις Φυσικοθεραπείας

Υπενθύμιση, ότι σήμερα λήγει η ημερομηνία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, για 38 θέσεις Φυσικοθεραπείας πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών.

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Διευκόλυνση της μετακίνησης των εργαζομένων

Η εφαρμογή της Ευρωπαϊκής οδηγίας 36/2005 περί διευκόλυνσης της μετακίνησης των εργαζομένων μεταξύ χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης συζητήθηκε σε προγραμματισμένη συνάντηση εκπροσώπων του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών και των τμημάτων Φυσικοθεραπείας των Τ.

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015

Ασθενείς δύο ταχυτήτων!

Τη στιγμή που οι ασθενείς που παρακολουθούν συνεδρίες φυσικοθεραπείας ή λογοθεραπείας δικαιούνται – βάση του κείμενου κανονισμού του ΕΟΠΥΥ – επιστροφή ποσού από το ασφαλιστικό ταμείο έως και 15 ευρώ, εκείνοι που χρειάζονται εργοθεραπεία (ενήλικες και παιδιά) μπορούν να καρπωθούν ως επιστροφή το εξωφρενικό ποσό των 1,23 ευρώ για κάθε συνεδρία! Αυτό δεν είναι αρκετό για να βγουν στο δρόμο ασθενείς μαζί με τους Συλλόγους Ελλήνων Εργοθεραπευτών ανά την Ελλάδα; Ε! Αυτό θα κάνουν σήμερα -εκτός αν πτοηθούν από τη βροχή- με σημείο συνάντησης που αλλού; στο Υπουργείο Υγείας στις 12.