Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019

Λευκή επιταγή

Όλα έχουν ένα όριο, λένε κάποιοι όσον αφορά τις ελλείψεις φαρμάκων στην αγορά, δίνοντας τον τόνο των εξελίξεων που έπονται και ο οποίος, όπως ακούγεται, θα ταρακουνήσει αρκετές εταιρείες και ειδικότερα αυτές που ενώ έχουν αναντικατάστατα σκευάσματα στην αγορά, αυτά απουσιάζουν από τους ¨πάγκους" και πάνω από εξάμηνο.

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019

Έδωσαν λευκή επιταγή

Λευκή επιταγή έχουν δώσει στους Ιατρικούς Συλλόγους 8 Σύνδεσμοι για να προχωρήσουν στην καταγγελία της σύμβασης με τον ΕΟΠΥΥ εάν δεν βρεθεί λύση στα εξής: -Να εξαιρεθεί από το clawback και το rebate ,το ποσό που προκύπτει για τη συμμετοχή του ασθενούς και να πληρωθεί από ειδικό κωδικό του ΕΟΠΥΥ πέρα του προϋπολογισμού για τις εργαστηριακές εξετάσεις και ιατρικές πράξεις,-Να αυξηθεί ο προϋπολογισμός του ΕΟΠΥΥ, για ιατρικές πράξεις και εξετάσεις ΠΦΥ-Να γίνει έκπτωση του ποσοστού του clawback, στο επίπεδο του κουρέματος που υπέστησαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των παρελθόντων ετών.

Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014

Μετά την κίτρινη, τώρα και η λευκή κάρτα...

Η πρώτη φορά που ακούσαμε για κακής ποιότητας υλικά, αφορούσε τα ... «κουβανέζικα» αναλώσιμα, δηλαδή αυτά που «έβγαιναν από τον κουβά» και όχι από την Κούβα.

Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013

Λευκή απεργία από την κ. Σκοπούλη;

Πολλά ερωτήματα προκαλεί η αδράνεια της υφυπουργού Υγείας κ. Φωτεινής Σκοπούλη.Πηγές από το υπουργείο αναφέρουν ότι έχει αφήσει πολλά θέματα σε εκκρεμότητα, φέροντας σε δύσκολη θέση την πολιτική ηγεσία.