Τρίτη, 03 Μαΐου 2022
Εντός του Μαΐου η αλλαγή σκυτάλης στην Επιτροπή ΔιαπραγμάτευσηςΕρχονται ανακοινώσεις ίσως και μέχρι την επόμενη εβδομάδα
Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022
Ολοι έχουν δικαίωμα στη ζωήΔωρεάν Μαστογραφικός Έλεγχος στο Κατάστημα των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού.
Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021
Τί σχέση έχει το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας με την Κινητή μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας;Οι προϋποθέσεις για την εξέταση.
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021
Πολλά τα προβλήματα για τους καρκινοπαθείςΤα ερωτήματα έχουν γίνει. Οι απαντήσεις ακόμη αναμένονται.
Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021
Έρευνα σχετικά με τον οικονομικό αντίκτυπο της διάγνωσης του καρκίνουΠοιες είναι οι οικονομικές επιπτώσεις της διάγνωσης.
Πέμπτη, 08 Ιουλίου 2021
''Βελτιώνοντας την ογκολογική περίθαλψη με ευρύτερη πρόσβαση σε υψηλής αξιοπιστίας τεστ βιοδεικτών''Βιώσιμες λύσεις για τη βελτίωση της ισότιμης πρόσβασης των ασθενών και της ποιότητας των νέων θεραπειών με την χρησιμοποίηση βιοδεικτών.
Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021
Δεν εντάσσονται στη Θετική λίσταΤο ένα είναι ογκολογικό και το άλλο αφορά μία σπάνια νόσο.
Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021
Διαπραγμάτευση για την κατηγορίαΤι λέει η αγορά για την Επιτροπή Διαπραγμάτευσης.
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016
Διάλογοι στην ψυχοκοινωνική ογκολογία‘’Ο καρκίνος πέρα από το σωματικό πάθος’’: Διάλογοι στην ψυχοκοινωνική ογκολογία. Αυτό είναι το θέμα της Ημερίδας που διοργανώνει η Ελληνική αντικαρκινική Εταιρεία σε συνεργασία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών στο Βυζαντινό Μουσείο στις 7 Οκτωβρίου.
Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2010
Την 'κολοκυθιά' για τα ακριβά φάρμακαΠαζάρι μεταξύ των υπουργείων ξεκίνησε από το πρωί, για το τι θα γίνει με τα ακριβά φάρμακα…Είναι λοιπόν αυτά τα 89 νοσοκομειακά φάρμακα, που δίνονται στους ασθενείς και μετά τη νοσηλεία τους για χρόνια και σοβαρή πάθηση (καρκίνος, σκλήρυνση κατά πλάκας κλπ), με παρακολούθησή τους από το σπίτι.