Προϊόντα & Υπηρεσίες

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022, 12:42

Πόλος έλξης η Ελλάδα για φοιτητές Ιατρικής

Φέτος, η Ελλάδα φιλοξενεί προπτυχιακούς φοιτητές, κυρίως από τις ΗΠΑ και τον Καναδά, Ευρωπαίους αλλά και Έλληνες.

Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022, 12:32

20ο Διεθνές Συνέδριο Φαρμακευτικής Ιατρικής – ICPM 2022

Το συνέδριο θα χαιρετίσουν η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Δρ Μίνα Γκάγκα, ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ Καθ. Αθ. Μελέτιος Δημόπουλος και ο κ. Ν. Δέδες.

Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022, 12:46

21ο Συνέδριο HealthWorld

Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΦΕΕ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών Προϊόντων (ΣΕΙΒ), του PhRMA Innovation Forum (PIF), της European Federation of Pharmaceutical Industries and Associations (EFPIA) και της MedTech Europe.

Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022, 12:35

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος φιλοξενεί για πρώτη φορά στην Αθήνα τις συνεδριάσεις της Union Européenne des Médecins Specialistes

Ευρωπαίοι γιατροί συγκεντρώνονται στην Αθήνα για να θέσουν στο τραπέζι του διαλόγου τις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022, 12:29

Ερρίκος Ντυνάν: Η σημασία της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης στην πρεμιέρα του Μοριοδοτούμενου Εκπαιδευτικού Προγράμματος

Ξεκινά την Τετάρτη ο νέος κύκλος του μοριοδοτούμενου Εκπαιδευτικού Προγράμματος.

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022, 18:50

Οι Γιατροί του Κόσμου στη Χάλκη

Για την ιατρική φροντίδα των κατοίκων.

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022, 15:49

"Ο Συλλαίος": Ξαναζωντανεύει μία μικρασιατική περιπέτεια που γράφτηκε το 1909 από Έλληνα γιατρό

Το βιβλίο ήταν ένα από τα ελάχιστα πράγματα που κατάφερε να διασώσει η σύζυγός του στο ταξίδι του ξεριζωμού, από την Σμύρνη στον Πειραιά.

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022, 17:00

Το περισσότερο δεν είναι πάντα καλύτερο - πώς οι στρατηγικές απεικόνισης προωθούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό της υγειονομικής περίθαλψης

Ακολουθώντας μια ισχυρή στρατηγική εταιρικής απεικόνισης, οι οργανισμοί υγειονομικής περίθαλψης μπορούν να προστατεύσουν το μέλλον, τις δραστηριότητές τους και να προωθήσουν την ικανότητά τους να δημιουργήσουν μια ολιστική εικόνα των ασθενών.

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022, 17:35

Συνάντηση αφιερωμένη στους ιατρούς και στο προσωπικό από το Therapis General Hospital

Προσδιορίστηκε η επιτυχής εξέλιξη του νοσοκομείου, ανακοινώθηκαν άμεσα και μακροπρόθεσμα σχέδια και απευθύνθηκε ανοικτή πρόσκληση στο ιατρικό και επιστημονικό δυναμικό να συμμετέχει ενεργά  στην προσπάθεια για την περαιτέρω ανάδειξη του Therapis General Hospital.