Προϊόντα & Υπηρεσίες

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024, 12:51

Ερρίκος Ντυνάν: Τεχνολογία αιχμής στην αιμοκάθαρση

Σε 24ωρη βάση, κάθε ασθενής έχει πρόσβαση σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ολοκληρωμένα νεφρολογικά κέντρα της χώρας, με Μονάδα Τεχνητού Νεφρού που συνεχίζει να πρωτοπορεί.

Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023, 09:04

Μονάδα Τεχνητού Νεφρού ΜΗΤΕΡΑ: Υψηλή ποιότητα και μέγιστη ασφάλεια

Η Μονάδα διαθέτει τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, και είναι στελεχωμένη από εξειδικευμένο και έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο σε συνδυασμό με την τήρηση των Διεθνών Πρωτοκόλλων, εξασφαλίζει υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς.

Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022, 14:04

Νέα μονάδα χρόνιας αιμοκάθαρσης medialyse στον Εύοσμο 

Ο Όμιλος Νεφρολογικών Κέντρων medialyse θέτει ως απώτερο στόχο τη δημιουργία μιας πρότυπης μονάδας νοσηλείας που έχει θέσει ως στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του ασθενή.

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018, 15:36

Δωρεάν σεμινάρια στήριξης για τους ασθενείς στην αιμοκάθαρση   

Συνεχίστηκε ο κύκλος ειδικών σεμιναρίων στο ζήτημα της αιμοκάθαρσης που οργανώνεται από την Ελληνική Νεφρολογική Εταιρεία Νοσηλευτών με την στήριξη του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.

Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017, 14:15

Ειδικά σεμινάρια για την αιμοκάθαρση στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center

Τα ειδικά σεμινάρια καλύπτουν έναν κύκλο πέντε μαθημάτων με θέμα «Τι χρειάζεται να γνωρίζεις για την αιμοκάθαρση».

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016, 13:23

Μονάδα Τεχνητού Νεφρού ΜΗΤΕΡΑ - Στήριγμα ζωής

Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού ΜΗΤΕΡΑ είναι μία σύγχρονη Μονάδα που λειτουργεί από τον Ιούλιο του 2015 εντός της Κλινικής, Με δυναμικότητα 15 μηχανημάτων τεχνητού νεφρού (μπορεί να εξυπηρετήσει έως και 90 ασθενείς), προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς με χρόνια νεφρική ανεπάρκεια που χρήζουν αιμοκάθαρσης.

Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2014, 15:02

Ντυνάν: 2ο Σεμινάριο εκπαίδευσης ασθενών στην αιμοκάθαρση

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια, υπό τον γενικό τίτλο «Τι χρειάζεται να γνωρίζεις για την Αιμοκάθαρση» πραγματοποιούνται την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα.

Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014, 17:03

Ντυνάν: Πρόγραμμα εκπαίδευσης ασθενών στην αιμοκάθαρση

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η ενδυνάμωση των αιμοκαθαιρόμενων ασθενών μέσα από τη γνώση και η κατανόηση της ευθύνης τους για τη συμμετοχική αντιμετώπιση των θεμάτων που καθορίζουν τη καθημερινότητα τους.