Προϊόντα & Υπηρεσίες

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024, 13:47

Servier: Εκστρατεία ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης #BecauseIsayso

Στόχος, η ενημέρωση του κοινπύ για την καίρια σημασία της έγκαιρης διάγνωσης της υπέρτασης μέσω του τακτικού ελέγχου της αρτηριακής πίεσης.

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024, 21:20

Η ανασκόπηση των live webinar Καρδιολογίας ''45’ με τον Γιατρό'' με δωρεάν συμμετοχή

Στο τελευταίο σεμινάριο του κύκλου που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου στις 21:00, θα γίνει μια ανασκόπηση των πιο σημαντικών σημείων των προηγούμενων σεμιναρίων και θα απαντηθούν ερωτήσεις του κοινού.

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023, 08:00

Η δραστηριότητα της Merck στην Υπέρταση και στην Πολλαπλή Σκλήρυνση

Με αφορμή δύο σημαντικές παγκόσμιες ημέρες που γιορτάζονται τον μήνα Μάιο, την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Υπέρτασης και την Παγκόσμια Ημέρα για την Πολλαπλή Σκλήρυνση μιλήσαμε με στελέχη της βιοφαρμακευτικής εταιρείας Merck, η οποία δραστηριοποιείται ενεργά στους δύο τομείς. 

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023, 12:49

Δράσεις εκπαίδευσης των επαγγελματιών υγείας και ενημέρωσης των ασθενών για την αρτηριακή υπέρταση 

Στόχος η επαγρύπνηση των ασθενών για την υπέρταση, τους κινδύνους της αρρύθμιστης αρτηριακής πίεσης και τη σημασία της σωστής ρύθμισής της.

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023, 12:16

17 Μαΐου, Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης: Εκστρατεία #BecauseIsayso

Για 6η συνεχή χρονιά η Servier Hellas στέκεται αρωγός στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών για τον τακτικό έλεγχο της αρτηριακής πίεσης.

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022, 12:37

ΜΗΤΕΡΑ: Η πρώτη στην Ελλάδα εμφύτευση ενδοκαρδιακής συσκευής ως νέα θεραπεία για πνευμονική υπέρταση και καρδιακή ανεπάρκεια

Η επέμβαση έγινε από την επεμβατική ομάδα με υπεύθυνη ιατρό την Δρ. Αφροδίτη Τζίφα, Παιδοκαρδιολόγο – Καρδιολόγο Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων, Διευθύντρια της Κλινικής Παιδοκαρδιολογίας και Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων του ΜΗΤΕΡΑ.

Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022, 17:02

Δράσεις για την αρτηριακή υπέρταση

Από υπέρταση πάσχει ένας στους τρεις Έλληνες.

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022, 12:36

49ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Σακχαρώδη Διαβήτη

Διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι επιστήμονες διεθνούς κύρους θα παρουσιάσουν τα νεότερα δεδομένα σε θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντος των ενδοκρινολόγων.

Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022, 16:14

Ενημερωτικές αφίσες για την υπέρταση

Η συγκεκριμένη δράση υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία και χρηματοδότηση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, σε συνεργασία με τον ΠΦΣ, τον Παγκύπριο Φαρμακευτικό Σύλλογο και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021, 18:37

Προσφορά από την INTERAMERICAN για προληπτικό έλεγχο υπέρτασης στις ιδιόκτητες υποδομές υγείας

H εταιρεία προχωρεί σε προσφορά με προνομιακή τιμή ενός πλήρους πακέτου checkup για την διάγνωση της υπέρτασης στις ιδιόκτητες υποδομές υγείας.