Προϊόντα & Υπηρεσίες

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2025, 10:30

Ευεξία και υγιεινή διατροφή: 6 χρήσιμα tips

Πως να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής εφαρμόζοντας τις εύκολες συμβουλές που περιγράφουμε; Πως να αλλάξετε τις συνήθειες προς το καλύτερο;

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2025, 10:30

Χρήσιμα tips για καλύτερη φυσική κατάσταση και υγεία

Αναβαθμίστε την ποιότητα της φυσικής σας κατάστασης εφαρμόζοντας τις απλές συμβουλές και έξυπνα tips από τους ειδικούς στον κλάδο της υγείας.

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2024, 16:07

Δεύτερο Diabetes Dine Out  από το FNL με την υποστήριξη του FreeStyle Libre της Abbott

15 εστιατόρια της Αθήνας δίνουν ένα ηχηρό μήνυμα συμπερίληψης.

Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2024, 18:30

Εκδήλωση ''Υγιεινή διατροφή & κοινωνική ένταξη ευάλωτων καταναλωτών''

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το έργο ESF+ Food4Inclusion – Healthy Meal, το οποίο στοχεύει στη δημιουργία ενός δικτύου εστιατορίων που προσφέρει υγιεινά και βιώσιμα γεύματα σε ευάλωτα άτομα σε μειωμένες τιμές μια δεδομένη ημέρα της εβδομάδας και στην προώθηση αυτής της πρακτικής σε όλη την Ευρώπη. 

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024, 08:00

Zoom στα ολιγοθερμιδικά γλυκαντικά: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε

Τα νεότερα δεδομένα για την ασφάλεια και τη χρήση των ολιγοθερμιδικών γλυκαντικών παρουσιάστηκαν στο 2ο Διεθνές Συνέδριο Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας.

Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2024, 15:18

Εσπερίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου – ΣΕΒΙΤΕΛ

Θέμα, «Το ελαιόλαδο και η Βιομηχανία Τυποποίησής του, προβλήματα και προοπτικές».

Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 13:00

Διασφάλιση τροφής: Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για την ανθρωπότητα

Ξεκινά στις 26 Απριλίου ο 3ος Κύκλος Ανοιχτών Ομιλιών από το Ίδρυμα Τεχνολογίας & Έρευνας (ΙΤΕ) σε συνεργασία με το H2B HUB του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023, 18:26

Η ΠΕΦ και το ‘’Μαζί για το παιδί’’ ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη Θεσσαλία

Συγκεντρώθηκαν 5,5 τόνοι από προϊόντα διατροφής, είδη καθαρισμού και είδη υγιεινής.

Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023, 18:25

‘’Από στόμα σε στόμα’’: Ένα βιβλίο για τις σωστές διατροφικές συνήθειες

Οι συντελεστές του βιβλίου κ. Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και δρ Αναστάσιος Παπαλαζάρου συζήτησαν για την ιδέα της δημιουργίας αυτού του βιβλίου, που αναδεικνύει τον πλούτο και την σοφία των παραδοσιακών συνταγών του τόπου μας.

Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023, 18:36

Σχολική σίτιση σε ευπαθείς περιοχές με το Πρόγραμμα ‘’Διατροφή’’ του Ινστιτούτου Prolepsis

Το Πρόγραμμα ξεκίνησε σε 11 σχολεία σε περιοχές της Αττικής (Κέντρο Αθήνας, Ασπρόπυργος, Αχαρνές) και της Ροδόπης.