Προϊόντα & Υπηρεσίες

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2025, 08:00

Coca-Cola: Περισσότερες επιλογές, λιγότερη ζάχαρη

Η Coca-Cola στην Ελλάδα προσφέρει μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων, μικρότερες συσκευασίες, σαφή διατροφική επισήμανση και υπεύθυνο μάρκετινγκ.

Δευτέρα, 12 Μαΐου 2025, 15:09

Η νέα εκπαιδευτική πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Prolepsis create habits

Αρκεί ένα γεύμα να αλλάξει τη μέρα μας;

Τετάρτη, 07 Μαΐου 2025, 12:26

Ένα δείπνο για τη μητέρα

Η L’Oreal Paris Greece υποστήριξε έμπρακτα μια όμορφη ενέργεια, προσφέροντας gift boxes με αγαπημένα προϊόντα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών σε όλες τις μητέρες, αλλά και τους σπουδαστές.

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2025, 10:30

Ευεξία και υγιεινή διατροφή: 6 χρήσιμα tips

Πως να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής εφαρμόζοντας τις εύκολες συμβουλές που περιγράφουμε; Πως να αλλάξετε τις συνήθειες προς το καλύτερο;

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2025, 10:30

Χρήσιμα tips για καλύτερη φυσική κατάσταση και υγεία

Αναβαθμίστε την ποιότητα της φυσικής σας κατάστασης εφαρμόζοντας τις απλές συμβουλές και έξυπνα tips από τους ειδικούς στον κλάδο της υγείας.

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2024, 16:07

Δεύτερο Diabetes Dine Out  από το FNL με την υποστήριξη του FreeStyle Libre της Abbott

15 εστιατόρια της Αθήνας δίνουν ένα ηχηρό μήνυμα συμπερίληψης.

Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2024, 18:30

Εκδήλωση ''Υγιεινή διατροφή & κοινωνική ένταξη ευάλωτων καταναλωτών''

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το έργο ESF+ Food4Inclusion – Healthy Meal, το οποίο στοχεύει στη δημιουργία ενός δικτύου εστιατορίων που προσφέρει υγιεινά και βιώσιμα γεύματα σε ευάλωτα άτομα σε μειωμένες τιμές μια δεδομένη ημέρα της εβδομάδας και στην προώθηση αυτής της πρακτικής σε όλη την Ευρώπη. 

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024, 08:00

Zoom στα ολιγοθερμιδικά γλυκαντικά: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε

Τα νεότερα δεδομένα για την ασφάλεια και τη χρήση των ολιγοθερμιδικών γλυκαντικών παρουσιάστηκαν στο 2ο Διεθνές Συνέδριο Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας.

Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2024, 15:18

Εσπερίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου – ΣΕΒΙΤΕΛ

Θέμα, «Το ελαιόλαδο και η Βιομηχανία Τυποποίησής του, προβλήματα και προοπτικές».

Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 13:00

Διασφάλιση τροφής: Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για την ανθρωπότητα

Ξεκινά στις 26 Απριλίου ο 3ος Κύκλος Ανοιχτών Ομιλιών από το Ίδρυμα Τεχνολογίας & Έρευνας (ΙΤΕ) σε συνεργασία με το H2B HUB του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Απόρρητο