Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2025, 10:30
Ευεξία και υγιεινή διατροφή: 6 χρήσιμα tipsΠως να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής εφαρμόζοντας τις εύκολες συμβουλές που περιγράφουμε; Πως να αλλάξετε τις συνήθειες προς το καλύτερο;
Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2025, 10:30
Χρήσιμα tips για καλύτερη φυσική κατάσταση και υγείαΑναβαθμίστε την ποιότητα της φυσικής σας κατάστασης εφαρμόζοντας τις απλές συμβουλές και έξυπνα tips από τους ειδικούς στον κλάδο της υγείας.
Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2024, 16:07
Δεύτερο Diabetes Dine Out από το FNL με την υποστήριξη του FreeStyle Libre της Abbott15 εστιατόρια της Αθήνας δίνουν ένα ηχηρό μήνυμα συμπερίληψης.
Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2024, 18:30
Εκδήλωση ''Υγιεινή διατροφή & κοινωνική ένταξη ευάλωτων καταναλωτών''Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το έργο ESF+ Food4Inclusion – Healthy Meal, το οποίο στοχεύει στη δημιουργία ενός δικτύου εστιατορίων που προσφέρει υγιεινά και βιώσιμα γεύματα σε ευάλωτα άτομα σε μειωμένες τιμές μια δεδομένη ημέρα της εβδομάδας και στην προώθηση αυτής της πρακτικής σε όλη την Ευρώπη.
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024, 08:00
Zoom στα ολιγοθερμιδικά γλυκαντικά: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουμεΤα νεότερα δεδομένα για την ασφάλεια και τη χρήση των ολιγοθερμιδικών γλυκαντικών παρουσιάστηκαν στο 2ο Διεθνές Συνέδριο Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας.
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2024, 15:18
Εσπερίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου – ΣΕΒΙΤΕΛΘέμα, «Το ελαιόλαδο και η Βιομηχανία Τυποποίησής του, προβλήματα και προοπτικές».
Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 13:00
Διασφάλιση τροφής: Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για την ανθρωπότηταΞεκινά στις 26 Απριλίου ο 3ος Κύκλος Ανοιχτών Ομιλιών από το Ίδρυμα Τεχνολογίας & Έρευνας (ΙΤΕ) σε συνεργασία με το H2B HUB του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023, 18:26
Η ΠΕΦ και το ‘’Μαζί για το παιδί’’ ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη ΘεσσαλίαΣυγκεντρώθηκαν 5,5 τόνοι από προϊόντα διατροφής, είδη καθαρισμού και είδη υγιεινής.
Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023, 18:25
‘’Από στόμα σε στόμα’’: Ένα βιβλίο για τις σωστές διατροφικές συνήθειεςΟι συντελεστές του βιβλίου κ. Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και δρ Αναστάσιος Παπαλαζάρου συζήτησαν για την ιδέα της δημιουργίας αυτού του βιβλίου, που αναδεικνύει τον πλούτο και την σοφία των παραδοσιακών συνταγών του τόπου μας.
Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023, 18:36
Σχολική σίτιση σε ευπαθείς περιοχές με το Πρόγραμμα ‘’Διατροφή’’ του Ινστιτούτου ProlepsisΤο Πρόγραμμα ξεκίνησε σε 11 σχολεία σε περιοχές της Αττικής (Κέντρο Αθήνας, Ασπρόπυργος, Αχαρνές) και της Ροδόπης.