Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023, 18:26
Η ΠΕΦ και το ‘’Μαζί για το παιδί’’ ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη ΘεσσαλίαΣυγκεντρώθηκαν 5,5 τόνοι από προϊόντα διατροφής, είδη καθαρισμού και είδη υγιεινής.
Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023, 18:25
‘’Από στόμα σε στόμα’’: Ένα βιβλίο για τις σωστές διατροφικές συνήθειεςΟι συντελεστές του βιβλίου κ. Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και δρ Αναστάσιος Παπαλαζάρου συζήτησαν για την ιδέα της δημιουργίας αυτού του βιβλίου, που αναδεικνύει τον πλούτο και την σοφία των παραδοσιακών συνταγών του τόπου μας.
Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023, 18:36
Σχολική σίτιση σε ευπαθείς περιοχές με το Πρόγραμμα ‘’Διατροφή’’ του Ινστιτούτου ProlepsisΤο Πρόγραμμα ξεκίνησε σε 11 σχολεία σε περιοχές της Αττικής (Κέντρο Αθήνας, Ασπρόπυργος, Αχαρνές) και της Ροδόπης.
Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023, 18:19
Diabetes Dine Out: Μια πρωτοβουλία αφιερωμένη στα άτομα με διαβήτηΕπιλεγμένα εστιατόρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη διαμόρφωσαν ειδικά menu, απόλυτα συμβατά με τις διατροφικές επιλογές των ανθρώπων με διαβήτη, με την επιστημονική επιμέλεια και τις οδηγίες του Κλινικού Διαιτολόγου-Βιολόγου κ. Χάρη Δημοσθενόπουλου.
Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023, 17:01
Δωρεάν Ημερίδα Διατροφής για γονείς και παιδιά από το Project ParentingΗ ημερίδα που θα ηρεμήσει τις διατροφικές σας αγωνίες.
Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023, 15:39
Ανάκληση παστελιού από τον ΕΦΕΤΠεριέχει την αλλεργιογόνο ουσία καζεΐνη γάλακτος.
Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023, 14:45
"Χρυσό" το λάδι φέτος τον χειμώνα - Στα ύψη οι τιμέςΣτα 130 ευρώ διαμορφώνεται η τιμή του τενεκέ στην Αχαΐα.
Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023, 16:45
Διατροφή στις πανελλαδικές για καλές επιδόσειςΟδηγός για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ο ρόλος της ενυδάτωσης και η επιλογή των κατάλληλων σνακ.
Τρίτη, 02 Μαΐου 2023, 16:28
Ιδρύθηκε η Ελληνική Ένωση Επιχειρήσεων Aρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής (Ε.ΕΠ.Α.Ζ.)Κύριο αίτημα, η ένταξη του ελληνικού αρτοποιείου και ζαχαροπλαστείου στα προστατευόμενα επαγγέλματα, καθώς ο κλάδος τελεί υπό εξαφάνιση.
Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023, 13:31
Κρητική διατροφή και παράδοση στο 1ο Διεθνές Γαστρονομικό και Πολιτιστικό Συμπόσιο του Πανεπιστημίου YALEΑπό τις 3 έως τις 5 Μαΐου, το Ηράκλειο θα αποτελέσει το επίκεντρο του διεθνούς γαστρονομικού ενδιαφέροντος, με έναν τριήμερο εορτασμό που θα αναδείξει τις διατροφικές παραδόσεις της Κρήτης ανά τους αιώνες.