Προϊόντα & Υπηρεσίες

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023, 15:58

Χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση της Pfizer Hellas Band στο Άσυλο Ανιάτων

Oι συμμετέχοντες στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και την αγαπημένη ηθοποιό κα. Ελένη Καρακάση, η οποία ερμήνευσε γνωστά τραγούδια με τη συνοδεία της Pfizer Hellas Band.

Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023, 18:00

Πλατινένιο και χρυσό Βραβείο  στη Pfizer Hellas για τη στρατηγική “Diversity Equity & Inclusion”

Στην ευρύτερη κατηγορία “Future of Work”, η Pfizer Hellas απέσπασε  το PLATINUM  και το GOLD βραβείο στην κατηγορία Diversity, Equity & Inclusion Initiatives/Strategy.

Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023, 14:23

Mεγάλη συναυλία της Pfizer Hellas Band στo Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θήβας

H συναυλία εντάσσεται στο πρόγραμμα συναυλιών της Pfizer Hellas Band που συνεχίζει να υποστηρίζει ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες με ιδιαίτερες μουσικές εκδηλώσεις προσφέροντάς τους ψυχαγωγία και χαρά.

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023, 13:29

Η Pfizer διευρύνει το ‘’Σύμφωνο για έναν Υγιέστερο Κόσμο’’

Αποτελεί  μια πρωτοβουλία που εστιάζει στο να μειώσει σημαντικά τις υφιστάμενες ανισότητες στον τομέα της υγείας ανάμεσα σε πολλές χώρες με χαμηλότερα εισοδήματα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023, 12:37

''Μαθαίνω για τον καρκίνο'': Nέα πρωτοβουλία της Pfizer Hellas για τους ασθενείς με καρκίνο

Περιλαμβάνει 17 online videos, τα οποία εξηγούν και απαντούν με απλή, κατανοητή γλώσσα σε συχνά ερωτήματα που απασχολούν τους ασθενείς με καρκίνο.

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023, 13:59

Η Pfizer Hellas Band με την Emfasis Foundation και το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ

Στο πλαίσιο του προγράμματος "Mobile Joy" της Emfasis Foundation και με κεντρικό μήνυμα «ΜΠΟΡΕΙΣ...αλλά όχι μόνος!», οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ως μια μεγάλη παρέα μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, γεμάτη χορό και τραγούδι.

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023, 14:34

Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στο Kέντρο Επιχειρησιακών Λειτουργιών & Υπηρεσιών της Pfizer στη Θεσσαλονίκη για φοιτητές από το ΑΠΘ και το ΠΑΜΑΚ

Το παγκόσμιο Κέντρο Επιχειρησιακών Λειτουργιών & Υπηρεσιών της Pfizer στη Θεσσαλονίκη προχώρησε σε μια νέα συνεργασία για την πρακτική άσκηση φοιτητών με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022, 13:18

Ξεκίνησε η στελέχωση του νέου παγκόσμιου τμήματος της  Pfizer στη Θεσσαλονίκη

Το νέο τμήμα θα έχει ως αντικείμενο την ασφάλεια των φαρμάκων και τη φαρμακοεπαγρύπνηση και θα απασχολεί αποκλειστικά ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022, 14:27

«Ο καρκίνος μου, ο θρόμβος μου»: μια νέα σειρά ενημερωτικών podcast από τη Pfizer Hellas για τους ογκολογικούς ασθενείς

Με τη νέα σειρά των podcasts οι ογκολογικοί ασθενείς και οι φροντιστές τους μπορούν να ενημερωθούν αναφορικά με τους συχνότερους τρόπους εμφάνισης της θρόμβωσης.

Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022, 15:15

Στην Αθήνα η πανευρωπαϊκή συνάντηση για την ενδυνάμωση των γυναικών στην εργασία της Pfizer

Στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε η ετήσια πανευρωπαϊκή συνάντηση για την επαγγελματική ανάπτυξη των γυναικών ανώτερων στελεχών της Pfizer σε υψηλόβαθμες θέσεις της εταιρείας.