Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013

Διαβήτης και παχυσαρκία: Αρνητικές επιπτώσεις στο αναπαραγωγικό σύστημα

Διαβήτης και Παχυσαρκία: το έτοιμο ‘κοκτέϊλ’ για υπογονιμότητα και στυτική δυσλειτουργία στους άνδρες και ‘δύσκολη’ περίοδο, ‘δύσκολη’ εμμηνόπαυση και πολυκυστικές ωοθήκες στις γυναίκες!

Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012

Παθήσεις που οδηγούν σε στυτική δυσλειτουργία

Η Στυτική Δυσλειτουργία είναι σήμερα γνωστό πως απασχολεί περισσότερο από το 30% του σεξουαλικά ενεργού πληθυσμού στη χώρα μας. Ποιες όμως είναι οι παθήσεις που αποτελούν αιτίες για πρόβλημα στύσης.

Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2009

Στυτική δυσλειτουργία: ένα συχνό πρόβλημα με αξιόπιστες λύσεις

Η στυτική δυσλειτουργία είναι η πιο συχνή διαταραχή στον ανδρικό πληθυσμό και επηρεάζει σημαντικά την ποιότητα ζωής πολλών ανδρών και τη σχέση πολλών ζευγαριών.

Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2009

Στυτική διαταραχή: Το μέγεθος του προβλήματος

Επιδημιολογικές μελέτες που πραγματοποιήθηκαν την τελευταία δεκαετία, έδειξαν ότι η στυτική δυσλειτουργία, σε κάποιο βαθμό, εκδηλώνεται σε έναν στους δύο ή τρεις άνδρες άνω των 40 ετών.

Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2009

Στυτική δυσλειτουργία

Η δυσλειτουργία της στύσης χαρακτηρίζεται ως ένα νευροαγγειακό φαινόμενο κι έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία επίτευξης στύσης με αρκετή σκληρότητα και διάρκεια ώστε να επιτευχθεί ικανοποιητική σεξουαλική επαφή για τουλάχιστον για 6 μήνες.

Παρασκευή, 11 Απριλίου 2008

Ψυχογενής στυτική δυσλειτουργία

Η ψυχογενής στυτική δυσλειτουργία, δηλαδή η στυτική δυσλειτουργία που οφείλεται σε αμιγώς ψυχολογικά αίτια, απασχολεί ως πρόβλημα σημαντικό ποσοστό του αντρικού πληθυσμού όλων των ηλικιών, των κοινωνικοοικονομικών ομάδων, των μορφωτικών επιπέδων κλπ.

Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2008

Σεξουαλικά προβλήματα στους άντρες

H στυτική δυσλειτουργία είναι το υπ' αριθμόν ένα πρόβλημα που απασχολεί τους Έλληνες που απευθύνθηκαν στη Συμβουλευτική Γραμμή Σεξουαλικής Υγείας.

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2007

Στυτική δυσλειτουργία και πεϊκή πρόθεση

Περισσότεροι από 94 εκατ. άνδρες σε όλον τον κόσμο και περίπου 300.000 Έλληνες αντιμετωπίζουν πρόβλημα στύσης. Τα αίτια, σ’ ένα ποσοστό 85% είναι οργανικά.

Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2006

Στυτική δυσλειτουργία - Από τη διάγνωση στη θεραπεία

Άνδρες που παρουσιάζουν διαταραχές εκσπερμάτισης (πρόωρος εκσπερμάτιση, αδυναμία εκσπερμάτισης), έλλειψη ερωτικής επιθυμίας, απουσία ή μείωση της συχνότητας και της έντασης των πρωινών στύσεων, αδυναμία στυτικού επεισοδίου τη στιγμή της ερωτικής επαφής ή αδυναμία διατήρησης της στύσης κατά τη διάρκεια των ερωτικών παιχνιδιών είτε μετά την κολπική διείσδυση, θα πρέπει να ελέγχουν τη στυτική τους λειτουργία.